STANIJA STRPLJIVO ČEKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Pošto je raskinula veridbu u Americi, nada se Kristijanu!
Foto: Printscreen Instagram

čeka ga

STANIJA STRPLJIVO ČEKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Pošto je raskinula veridbu u Americi, nada se Kristijanu!

Stanija se nada da će Kristijan izaći iz zatvora dok traje rijaliti

Objavljeno:

Raskid veridbe u Americi presudio je da Stanija Dobrojević prihvati poziv i uđe u Zadrugu 2, a da se odluči na taj korak pomogao je i mastan honorar koji joj je ponudila produkcija.

- Čula sam da su mnogi zadrugari bacili oko na mene kada su čuli da ulazim, ali ako Kiki uđe, pomsiće im konce. - kaže Stanija za Svet, koja se nada da će Kristijan Golubović uspeti da dobije raniji otpust i da će joj se pridružiti u Zaduruzi.

foto: Zorana Jevtić

- Ja ulazim kao slobodna devojka i hoću da osvojim duplu krunu, ne poznajem ostale takmičare, jedino Lepog Miću i Zoricu Marković još iz Farme, ali sa njima nisam bila u dobrim odnosima, tako da ne verujem da će se nešto sada promeniti.

Inače, Stanija ima punu podršku svoje majke Slavice i brata Sanija, kojima je u potpunosti sredila kuću u Rumi. Ako pobedi, ona će sebi kupiti stan u Beogradu, budući da je onaj u Novom Sadu kupila od honorara iz Farme.

Bonus video:

EVO ZAŠTO KIJA NIJE UŠLA U ZADRUGU 2: Smatram da mi nije mesto na imanju, ne vidi sebe trenutno tu! Da sam ušla neko mesto bih sigurno OSVOJILA!

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.