NJIMA NISU POTREBNE KAMERE DA BI PRAVILI SKANDALE: Ovo je dokaz da Zadruga i dalje traje, a evo i ZAŠTO! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

SVI SKANDALI NA JEDNOM MESTU

NJIMA NISU POTREBNE KAMERE DA BI PRAVILI SKANDALE: Ovo je dokaz da Zadruga i dalje traje, a evo i ZAŠTO! (FOTO)

Pokušali smo da na jednom mestu skupimo najveće skandale koji su obeležili Zadrugu posle Zadruge

Objavljeno:

Da i nakon skoro tri meseca od završetka rijalitija Zadruga i dalje traje, dokazuju i skandali koji se nižu iz dana u dan, a kako stvari stoje, epiloga će tek biti.

Pokušali smo da na jednom mestu skupimo najveće skandale koji su obeležili Zadrugu posle Zadruge.

Butik Lune Đogani

Blogreka Luna Đogani nakon završetka rijalitija otvorila je svoj butik na Novom Beogradu i susrela se s jednim problemom koji je odjeknuo.

Jutjuber upao u Lunin butik
Jutjuber upao u Lunin butik foto: Printscreen/Instagram

Naime, jedan jutjuber odlučio je da se našali s Lunom, koja je u Zadruzi bila u vezi s oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, te je upao u njen butik provocirajući radnice. Momak je takođe higijenskom rukavicom dodirivao stvari u butiku, aludirajući na Luninu lošu higijenu, a kako je Luna u jednoj svojoj objavi rekla, on je navodno i pokušao da zapali njen lokal.

Luna i Anabela u Luninom butiku
Luna i Anabela u Luninom butiku foto: Espreso

Ova priča još nije završena s obzirom na to da prepucavanja i dalje traju, a jedno protiv drugog su i podneli tužbe. Kako će se ovo završiti, ostaje da vidimo.

Kristina Kija Kockar i Jelena Krunić

Ovaj skandal svakako je zaslužio da se nađe na ovoj listi. Jelena Krunić, koja je nakon izlaska iz Zadruke zdušno podržavala Kiju i zvala publiku da glasa žestoko je zamerila pobednici Zadruge što joj se nije javila nakon završetke rijalitija, te je rešila da joj se osveti.

Krunićka i Kija bile su bliske u Zadruzi
Krunićka i Kija bile su bliske u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

Popularna igračica i rijaliti zvezda iznela je niz optužbi na račun Kije Kockar, a samo neke od njih su da je u Zadruzi zapravo imala seks s Filipom Đukićem, da je Kijina kuma Vanja uzimala novac od njenih fanova kako bi ga navodno trošila na glasove i poklone, kao i to da je Kija uzela 15.000 evra da bi se sahrana njenog oca uživo prikazivala na televiziji.

Ovo su samo neke od optužbi koje je Krunićka iznela, a Kija je odlučila da sve to izignoriše i nije se oglašavala po ovom pitanju.

Kristina Kija Kockar i Filip Đukić

Još jedan od skandala čiji je akter pobednica Zadruge jeste skandal o kome se već mesecima spekuliše.

Kija i Filip su zaratili nakon Zadruge
Kija i Filip su zaratili nakon Zadruge foto: Printscreen/Instagram

Filip Đukić je po izlasku iz rijalitija u više navrata menjao svoj iskaz po pitanju toga da je imao seksualni odnos s Kijom u Zadruzi. Nakon što je u Jutarnjem programu na televiziji Pink izjavio da je spavao s Kijom i da je ona najveća prevara u Srbiji, ona je rešila da mu se osveti.

Kija je tada na svom Instagram profilu objavila poruke koje joj je Đukić slao, a čiji sadržaj je da je on zaljubljen u nju, da je voli i da je moli da siđe ispred zgrade kako bi je video. Ona mu je čak zapretila da će ga prijaviti policiji za unzemiravanje.

Filip je tada odgovorio da je sve bila nameštaljka za Kiju, koja nije nasela, kao i to da će uskoro u javnost izneti istinu o njihovom odnosu, tako da nastavak ove priče još uvek čekamo.

Kristina Kija Kockar i Andrija Lazović

Kijin dečko, s kojim je uplovila u ljubavnu vezu nakon što ju je suprug javno prevario, Andrija Lazović, takođe se okrenuo protiv Kije nakon završetka rijalitija. Razlog je navodno taj što mu se Kija nije javila.

Andrija i Kija su zaratili posle Zadruge
Andrija i Kija su zaratili posle Zadruge foto: Printscreen Instagram

Tako ovih dana kruže priče kako Kija Andriji duguje 30.000 evra, a sve je isplivalo nakon što je ona na svom Instagram profilu objavila da je njoj neko dužan novac, aludirajući na Andriju. Onda je on rešio da progovori i zapretio Kiji da ako dođe u Budvu, on će lično doći da se razračunaju.

Sloba je bio gost u Andrijinom restoranu u Budvi
Sloba je bio gost u Andrijinom restoranu u Budvi foto: Printscreen Instagram

Andrija se čak nedavno sastao i Slobom Radanoviće, Kijinim još uvek zakonitim suprugom, kada je pevač došao u njegov restoran.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Miljana Kulić je u rijalitiju Parovi zatrudnela s bivšim mužem Goce Tržan, da bi onda ušla u Zadrugu i tamo iznela svoju trudnoću. Nišlijka se prošle nedelje porodila i na svet donela sina kome je dala ime Željko, a Ivan je čak i otišao u Niš da vidi svog sina.

Miljana ne želi da čuje za oca svog deteta
Miljana ne želi da čuje za oca svog deteta foto: Printscreen Instagram

Nakon njegove posete, Miljana je odlučila da ipak prekine svaki kontakt s ovem svog deteta, te ga pri upisivanju Željka u Knjigu rođenih nije navela kao oca. Ivan je tada uhvaćen kako u jednom kafiću ispija rakiju u 11 ujutru.

Inače, Ivan je pre dve noći navodno priveden zbog posedovanja nedozvoljene supstance, mada to negira, dok je Miljana izjavila da zaslužuje sve što mu se događa.

Kako će se dalje odvijati ova priča, ostaje da vidimo.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Par koji je uspeo da odoli svim iskušenjima i opstao uprkos svim pritiscima, Teodora i Anđelo, raskinuli dva i po meseca nakon završetka rijalitija.

Ljubav između Teodore i Anđela se ugasila
Ljubav između Teodore i Anđela se ugasila foto: Printscreen/youtube

Ova vest šokirala je kako njihove fanove, tako i verne gledaoce Zadruge. Iako su oboje dostojanstveno dale saopštenje za javnost u kome govore da jednostavno nisu uspeli da odole pritiscima, kroz medije se pronela priča da je zapravo razlog raskida Anđelova prevara.

Ni pevačica ni maneken nisu se oglašavali na ovu temu, a šta je istina, videćemo uskoro.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.