LAGANO, PA DAJ PARE! Andrija otkrio da mu Kija duguje ogroman novac! JAVNO JE PROZVAO NA INSTAGRAMU (FOTO)
Foto: preentscreen

PUKLA TIKVA OPET

LAGANO, PA DAJ PARE! Andrija otkrio da mu Kija duguje ogroman novac! JAVNO JE PROZVAO NA INSTAGRAMU (FOTO)

Kija je nedavno izjavila da ju je Andrija izdao i da zato nije želela da ga pozove kad je stigla u njegovu rodnu Budvu, a potom je otkrila šta je zaista u pitanju

Objavljeno:

Iako se priča o ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" u koji su bili upleteni Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani, u stvarnosti je zapravo bila reč o - četvorouglu.

Samo što četvrti akter drame nije bio pred kamerama šoua u Šimanovcima. Naravno, reč je o Andriji Lazoviću iz Budve koji je uplovio u vezu sa pobednicom prve sezone nedugo nakon što ju je suprug prevario sa modnom blogerkom.

Kija je nedavno izjavila da ju je Andrija izdao i da zato nije želela da ga pozove kad je stigla u njegovu rodnu Budvu, a potom je otkrila šta je zaista u pitanju. Na svom Instagram profilu, Kockareva je okačila Rijanin hit "K*čko, vrati mi pare", a kao natpis dodala:

-Taguj prijatelja koji ti duguje novac hahaha "lagano" - napisala je Kija, očigledno aludirajući na Andriju, jer je njihova tajna reč tokom "Zadruge" bila upravo "LAGANO".

Da je ona zaista mislila na Andriju svedoči i njegov stori na Instagramu koji direktno odgovara na optužbu. Lazović je brutalno odgovorio Kockarevoj i ironično "spremio" 500 evra.

Ako Kija misli da sam joj dužan, neka dođe po njih (500 evra). Ali neka ponese mnogo više ovakvih novčanica za ono što ona meni duguje - direktno je poručio Budvanin i implicitno obelodanio da mu pobednica "Zadruge" duguje par hiljada evra.

foto: Printscreen

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.