ONA JE JEDNA OBIČNA KALAŠTURA! Anđelova majka OPLELA po Teodori NAJSTRAŠNIJE - ovo baš nije ok!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga se nastavlja

ONA JE JEDNA OBIČNA KALAŠTURA! Anđelova majka OPLELA po Teodori NAJSTRAŠNIJE - ovo baš nije ok!

Nije štedela uvrede

Objavljeno:

Veza Teodore Džehverović i Anđela Rankovića jednim delom je obeležila rijaliti "Zadruga" a par je pred sobom postavio mnogo ciljeva. Iako su u Beloj kući sebi obećali da će vezu očuvati bez obzira na sve prepreke i ljude koji žele da ih razdvoje, izgleda da su sada naleteli na malo viši stepenik.

Naime, Anđelova majka Ljiljana se ozbiljno nameračila da sina što pre razdvoji od Teodore.

- Anđelova majka ispričala je bliskim kućnim prijateljima da će na sve načine pokušati da ga razdvoji od Džehverovićke jer smatra da je ona poslednja devojka s kojom treba da bude. Ona misli da ga je Teodora zgrabila samo da bi došla do finala i da je sa njim samo zbog ličnog interesa. Ubeđena je da će ga ona šutnuti čim se prašina koja se podigla oko njih dvoje stiša. Ona nije kivna samo na Džehverovićevu, već i na njenu čitavu porodicu, a najviše na njenu majku Gocu.

- Ta žena ništa nije uradila da vaspita dete. Anđelo može da joj drži časove bontona, rekla je Rankovićeva majka.

Stalno govori kako je Teodorina menadžerka konstantno u društvu narko bosova i da je verovatno i ona pored njih uzimala drogu čim toliko vremena provodi u njihovom društvu. Ljiljana se plaši da će ona da ga iskvari i ne želi da on zbog nje na bilo koji način bude blizu ljudi koji imaju veze sa mafijom. U strahu je zbog toga što misli da će ona da udalji Anđela od nje i kuće. O Džehverovićki priča sve najgore, a nedavno je i komšijama rekla:

Baš im se neće
Baš im se nećefoto: Printscreen/youtube

- Ta mala je obična splavaruša i kalaštura iz Kačareva i nije ni crno ispod nokta mom detetu. Ona je sa njim samo zbog finala, a šutnuće ga čim pre zbog nekog krimosa, kaže dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf.

- Ona je u stanju da govori dosta loših stvari o Teodori. Međutim, na kraju uvek kaže kako joj ne želi ništa loše, ali da je sigurna da ona nije za njenog sina, koji je patrijarhalno vaspitan i smeran momak bez mrlje u životu.

Jednostavno hoće da utiče na to da je za njega sasvim drugi tip devojke, koja nije sklona skandalima i načinu života koji Teodora želi da vodi.

Stalno je gledala kako se Goca ponaša u rijalitiju prema njima i smatra da ona ćerki ne predstavlja dobar primer, kao i da ju je vaspitala na sasvim pogrešan način, pa je sigurna da on nema šta da traži s njom, dodao je proveren izvor.

Bonus video

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZAPALIO TAŠ: Moćan detalj i OGROMNO IZNENAĐENJE sa 1000. koncerta poznatog pevača! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.