Lepi Mića je nakon izlaska iz Zadruge ispričao takve GADOSTI da nam neće biti dobro tri dana, a Lunu i Slobu je ukopao do samog temelja! (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

kakve bljuvotine majko mila!

Lepi Mića je nakon izlaska iz Zadruge ispričao takve GADOSTI da nam neće biti dobro tri dana, a Lunu i Slobu je ukopao do samog temelja! (FOTO)

Napravljen je prvi presek glasova publike za večeras

Objavljeno:

Ognjen Amidžić saopštio je da Zadrugu napušta najveća svađalica - Lepi Mića. Čovek koji bi uspeo da posvađa i dva oka u glavi, a čiji rečnik je prepun psovki, raznih bljuvotina i najmaštovitijih uvreda koje samo on može da smisli.

Lepi Mića je kao nagradu dobio putovanje u Budvu na sedam dana, a kada je napustio rijaliti nije imao nimalo lepe reči za ljubavnika Slobu i njegovu devojku Lunu.

- Ja podržavam sve prave ljubavi, ali ljubav Lune i Slobodana ne podržavam. Ta ljubav je na krivim nogama. Ne može se ta ljubav opravdavati. To su manipulacije. Ali ja se ništa ne pitam, pita se narod. Ja samo branim brak kao instituciju. Gospodo, razvedite se pa se je*ite po javnim mestima, nemojte od toga da praviti žrtve - glasno je izgovorio Lepi Mića i naišao je na ovacije publike u studiju.

Za čas se iznervira
Za čas se iznervira foto: Printscreen

Međutim, kada je začuo par zvižduka prisutnima je uputio takve psovke da ne smemo ni da vam napišemo.

- Pu*i ku*ac, pu*i ku*ac!!! - urlao je Mića kao lud.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.