DA LI JE MOGUĆE DA SMO TAKO NISKO PALI? Poznati REDITELJI stali u odbranu RIJALITIJA: To je jedina zdrava stvar u Srbiji!
Foto: Printscreen/youtube

stav

DA LI JE MOGUĆE DA SMO TAKO NISKO PALI? Poznati REDITELJI stali u odbranu RIJALITIJA: To je jedina zdrava stvar u Srbiji!

I dok se mnogi zgražavaju nad rijlitijima i smatraju da oni "truju" današnju omladinu, domaći reditelji su našli objašnjenje zašto su oni ogledalo današnjice

Objavljeno:

Gostujući ranije u emisiji Milomira Marića, reditelj Ljubiša Ristić, koji je u septembru 2016. godine uradio mjuzikl "Tajna crne ruke" u kojoj je glumila Nataša Bekvalac, stao je u odbranu rijalitija.

- Rijaliti su jedino zdravo u našoj kulturi, oni raskrinkavaju celu laž naše kulture, mesija, stubova. Eto, ja sam najveći podržavalac Milomira Marića, koji raskrinkava tu našu kulturnu elitu i pokazuje njeno pravo lice, ogoljeva je do kraja- rekao je Ljubiša Ristić.

Da li se slažete sa njegovim stavom?
Da li se slažete sa njegovim stavom?foto: Filip Plavčić

On je gostujući u jednoj emisiji objasnio zašto je stao u odbranu rijalitija:

Njegov kolega Milorad Milinković, koji je uradio film "Patuljci sa naslovnih strana" koji se bavi tematikom rijalitija, objasnio šta za njega predstavlja ovaj TV format.

Napravio je čak i film na tu temu
Napravio je čak i film na tu temufoto: Dragan Kadić

- Sada su rijaliti naša stvarnost, pa je najzanimljivije praviti neku priču koja je večna. U ovom trenutku je to najgledanije- rekao je Milorad Milinković za "Politikon".

Bonus video

BOSANSKI BIZNISMEN PODELIO USIJANU ATMOSFERU: Šaban Šaulić podigao goste na noge!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.