LUNA UNIŠTAVALA ANASTASIJINU SLIKU, SLOBA JOJ POKAZIVAO SREDNJI PRST! Bez razloga se zameraju Ceci, ovo će ih SKUPO KOŠTATI, produkcija ih OPOMENULA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

pobesneli?

LUNA UNIŠTAVALA ANASTASIJINU SLIKU, SLOBA JOJ POKAZIVAO SREDNJI PRST! Bez razloga se zameraju Ceci, ovo će ih SKUPO KOŠTATI, produkcija ih OPOMENULA! (FOTO)

Sloba tone sve dublje i dublje

Objavljeno:

Ponašanje Slobe Radanovića u poslednjih nekoliko dana je u više navrata izazvalo bes pratilaca rijalitija "Zadruga", a stvari su eskalirale sinoć kada je u toku večeri pričao sa Kijom Kockar o planovima za budućnost, te su čak razgovarali o pomirenju, njenom menjanju prezimena iz Kockar u Radanović, pa sve do davanja imena detetu, da bi se sve završilo sa strasnim pomirenjem sa Lunom Đogani u kupatilu.

Ipak, pevač je uspeo dodatno da razbesni mnoge poslednjim postupkom, a on se tiče ispada koji je napravila njegova ljubavnica Luna Đogani u toku jučerašnjeg dana.

Podsetimo, imanje u Šimanovcima je oblepljeno plakatima za reklamnu kampanju čije je zaštitno lice Anastasija Ražnatović, nekadašnja najbolja drugarica Đoganijeve. Kada je videla njenu fotografiju, novopečena dizajnerka joj je prekrila lice crtežom i uporedila je sa Macom Diskrecijom.

Luna prekrila Anastasijino lice
Luna prekrila Anastasijino licefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sloba je otišao i korak dalje, te je pred Anastasijinom fotografijom podigao srednji prst u znak negodovanja, što su mnogi povezali sa tim što je njegova ljubavnica bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, na šta je on tokom ranijih meseci veoma burno reagovao.

Sloba pokazuje srednji prst Anastasiji
Sloba pokazuje srednji prst Anastasijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zbog ovoga stigla je i opomena Velikog šefa da nije dozvoljeno ismevati sponzore rijalitija, nakon čega je pušten skandalozni snimak na kom Luna negativno komentariše Ražnatovićevu.

Bonus video

VOLI NJEN MIRIS, PA JE POSETIO: Relja Popović našao lek za NOSTALGIJU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.