MARIJA KULIĆ ŠOKIRALA SVE: Ivan Marinković NIJE OTAC Miljaninog DETETA!
Foto: Printscreen/youtube

ŠTA JE SAD OVO???

MARIJA KULIĆ ŠOKIRALA SVE: Ivan Marinković NIJE OTAC Miljaninog DETETA!

Marija ističe da je i za njegovu naslednicu iz braka sa Tržankom, Lenu, bolje što živi sa majkom jer je učesnik "Parova", kako navodi, loš otac

Objavljeno:

Marija Kulić, besna majka trudne učesnice Zadruge Miljane Kulić, oglasila se rečima da "Ivan Marinković nije otac Miljaninog sina".

Marija poručuje da dete ne pripada muškarcu koji ga je napravio, nego onom koji se brine o majci i bebi. S obzirom na to da bivši muđ Goce Tržan, kako se navodi, nikada nije pokazao osećanja prema Miljani i detetu, porodica Kulić neće dozvoliti da njegovo ime piše u bebinoj krštenici.

Marija ističe da je i za njegovu naslednicu iz braka sa Tržankom, Lenu, bolje što živi sa majkom jer je učesnik "Parova", kako navodi, loš otac.

- Kad se Miljana za dva meseca porodi i kad bude u krštenici upisivala ime oca, tamo neće pisati Ivan Marinković. Iako ceo svet zna da joj je on napravio bebu, nek bude da mi ne znamo. Miljanin sin neće imati oca, Ivan nije njen otac! Ja to dete gledam kao da je samo njeno, kao da je bila na vantelesnoj oplodnji. Sigurna sam da će dečak kada poraste shvatiti zašto smo tako odlučili - poručuje Marija Kulić.

BONUS VIDEO: TRAČICE NA BIKINIJU SAMO ŠTO NE PUKNU: Dara Bubamara u najvrelijem izdanju, gori Dubai zbog njenih grudi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.