UDARALA JU JE PIKSLOM U GLAVU, BILA JE SVA KRVAVA: Majka Miljane Kulić iznela DETALJE PREBIJANJA ćerke Ane!
Foto: Printscreen Youtube

NE MOŽE DA SE OPORAVI OD ŠOKA

UDARALA JU JE PIKSLOM U GLAVU, BILA JE SVA KRVAVA: Majka Miljane Kulić iznela DETALJE PREBIJANJA ćerke Ane!

Apeluje na policiju da hitno reše ovaj slučaj, pošto je zabrinuta za svoju ćerku koja ima svega 16 godina i plaši se da se ovako nešto ne ponovi

Objavljeno:

Anu Kulić, maloletnu sestru Miljane Kulić, prethodne noći u Nišu je napala nepoznata devojka, koja je upala u kuću u kojoj je Ana bila sa prijateljima!

Mama Marija u izjavi potvrdila da je nepoznata devojka Anu čupala, vređala, a potom i udarala pikslom u glavu, zbog čega je Ana hitno prebačena u bolnicu!

- Očekujem da policija hitno reaguje, za ovo što je moje dete doživelo mora da odgovara onaj ko je kriv - u suzama kaže Marija Kulić za Telegraf.

- Ona leži. Ne može da ide u školu nedelju dana, ona je mnogo iskrvarila. Ja sam sinoć htela da se onesvestim kad sam je videla. Kosa duga, sva krvava. U pitanju je krvni sud koji mnogo krvari - u jecajima priča Marija.

Marija apeluje na policiju da se ovaj incident što pre razreši jer se boji za bezbednost svoje ćerke
Marija apeluje na policiju da se ovaj incident što pre razreši jer se boji za bezbednost svoje ćerke foto: Printscreen Youtube

Kako kaže, Anu su napale devojka i njena majka, koje su zajedno upale u stan u kojem se nalazila Marijina maloletna ćerka!

- Nisam mogla da spavam cele noći, sekiram se što neće moći da ide u školu, a sad je kraj godine. Uskoro ima i takmičenje. Ali moglo je gore da bude. Zamislite da majka dovede dete, da uđe u kuću i da i majka viče i vrišti? I da govori sve i svašta, da psuje? Svi su bili zatečeni, niko se nije nadao. Vrata su bila otvorena, sedeli su, slušali muziku. Ja sam kasnije otišla tamo, videla sam pikslu na stolu, krvave peškire od Anine glave. Policija im je rekla da ništa ne sklanjaju dok oni ne dođu. Ovaj dečko kaže da ne zna. Odjedanput je upala sa majkom u stan i počela njemu da preti. Da li je bivša ili šta je, verovatno. Ali ne od tog kod kog su bili, nego od dečaka koji je bio tu. A oni su svi fini dečaci, kulturni, svi se bave sportom. Ana se druži sa dobrom decom, nikad se nije dešavalo da je ona u nekom problematičnom društvu - objašnjava Marija.

- Oni, deca, bili su zatečeni jer se nisu nadali. Nisu ni zaključali vrata, nikog se nisu bojali. I ulaze ove dve i napadaju sve redom. Prvo su psovale njega i počele da ga vređaju, a posle je počela da čupa Anu, i majka i ona. Ana je sedela na trosedu, ova je skočila preko nje i udarala je pikslom u glavu - objašnjava Marija incident koji se dogodio.

Kako kaže, apeluje na policiju da hitno reše ovaj slučaj, pošto je zabrinuta za svoju ćerku koja ima svega 16 godina i plaši se da se ovako nešto ne ponovi.

Bonus video JK PLEŠE KAO DA JOJ GORI VAGINA: Karleuša objavila snimak s nastupa i svi ZANEMELI od njenog komentara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.