IZVREĐALA JE NAJSTRAŠNIJE: Zorica Marković stala na SLOBINU stranu pa odbrusila LUNI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

nikad gore

IZVREĐALA JE NAJSTRAŠNIJE: Zorica Marković stala na SLOBINU stranu pa odbrusila LUNI! (VIDEO)

Luna joj se suprotstavljala sve vreme

Objavljeno:

Svađa se potegla oko ljubavnog trougla između Kij, Lune i Slobe, a Zorica Marković je stala na stranu Radanovića, zbog čega je nastao opšti haos.

Zorica Marković je navodila kako Sloba nije kriv za sve, te kako njegova majka to gleda i kako se nalazi u teškoj situaciji. Međutim,mnogi nisu podržali pevačicu.

- Slobo, ja postavljam pitanje šta njih dve hoće od tebe, čoveče? - obratila se Zorica Slobi, nakon čega je Luna skočila i počela da se svađa sa pevačicom. Zorica sve vreme obraćala mirnim tonom i pokušavala normalno da razgovara sa njom, Luna je besnela.

- Vidim da je*ete ovog dečka, šta se praviš luda! Ti, lično ti! - rekla joj je Zorica.

- Ne pričaš istinu, pričaš gluposti! - rekla joj je Luna koja je sve vreme vikla.

- Ti pričaš gluposti i treba da te sramota zbog onoga šta je sve uradio zbog tebe! Ljubomorna, sebična, sujetna, razmađena... - ponavljala je Zorica, a Luna joj se suprotstavljala sve vreme.

- Devojko, nemoj da lažeš ove ovde ljude i gledaoce. Ja sam bila gledalac 4 meseca. Svaku žurku napraviš problem i onda je dva sata kamera na vama dvoma, dečko se samopovređuje i na kraju ništa. Ti si rekla da nije tačno, tačno je -rekla je Zorica.

- Eto, ostavila sam ga! Šta je sad problem?! Kako laže žena, Bože! - rekla je Luna.

- Ja lažem? Ma, jedi, bre, go*na, bre... Ne se*i, bre, ku*vetino jedna, obična. Nemoj više da me nerviraš, ja hoću lepo da pričam sa tobom. Nemoj ovog čoveka više da povređuješ, nemoj da te sramota. Ni ti ni ona. Nemoj tako da razgovaraš sa mnom, bre. Nemoj da mi kažeš da lažem. Ti lažeš kao pas... - iznervirala se Zorica, pa joj odbrusila.

Bonus video:

SRBIJA VEČERAS NASTUPA NA EVROVIZIJI! OVAKO SANJA ILIĆ I BALKANIKA PROVODE VREME DO TAKMIČENJA: Razbijamo tremu...

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.