ZORICA MARKOVIĆ DEŠIFROVALA ANABELINU PORUKU UPUĆENU LUNI?! Evo kakav su plan napravili za pobedu (VIDEO)
Zorica Marković od samog početka ne podržava vezu Lune i Slobe, Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

RASKRINKALA IH?

ZORICA MARKOVIĆ DEŠIFROVALA ANABELINU PORUKU UPUĆENU LUNI?! Evo kakav su plan napravili za pobedu (VIDEO)

Zorica Marković sinoć je iznela "dokaze" koji idu u prilog teoriji da su Luna i Sloba planski raskinuli

Objavljeno:

U toku jučerašnjeg dana je Zadrugom počela da se širi teorija o tome da Luna Đogani i Sloba Radanović zapravo lažiraju raskid zbog publike, ne bi li osvojili simpatije većine gledalaca koja navija za to da se pevač pomiri sa zakonitom suprugom, Kijom Kockar, a da imaju u planu da se prepuste vezi kao i dosad tek kada se okonča rijaliti.

Sinoć je još "dokaza" koji govore u prilog ovoj teoriji iznela i Zorica Marković.

Zorica Marković ima teoriju da je Lunin i Slobin raskid plan
Zorica Marković ima teoriju da je Lunin i Slobin raskid plan foto: Printscreen Youtube

- To je sve namešteno od strane njih dvoje, Lune i Slobe. Nemoguće da su mirni svo troje, mrtvi hladni, nikad mirniji. Niti reaguje Kija, peva po ceo dan, ova ništa, normalno komunicira sa svima... On isto, nikad bolji. Šta vam je, bre, ljudi, moj mozak ne dozvoljava da verujem u ništa drugo - iznela je svoje mišljenje pevačica, a zatim dodala:

- Oni se pokriju jorganom, pa pričaju, sve gledaju da l' neko gleda... Danas kad smo ručali ona sedne sama i uzme da jede, a pre toga on uzme parče torte, gleda da l' neko od nas gleda, pa joj nudi, kao, domunđavaju se. Ma, idi... A ja, budaletina, sve vidim. Ma, beži bre - iznervirano je poručila Zorica, da bi sve začinila dešifrovanjem poruke koju je Anabela Atijas poslala svojoj ćerki tokom poslednjeg video poziva.

Navodno je Anabela 'dirigent
Navodno je Anabela "dirigent" tog plana foto: Printscreen Youtube

- Vrlo dobro pamtim - kad je imala razgovor sa majkom, rekla joj je "Ti si čista". Znači, uradi to da budeš bar malo čista, a ti, Slobodane, ti budi čovek. Evo, čovek je - nema frke, ne svađaju se više. Ova mirna, ova mirna... To je nemoguće, šta vam je, bre, ljudi. Posle svega? - poentirala je Markovićeva, aludirajući na to da je Lunina majka "dirigovala" celu ovu navodnu nameštaljku.

Šta je Zorica još imala d akaže na ovu temu pogledajte u video-prilogu ispod teksta:

Bonus video VODITELJKA SLAGALICE BLISTA U POPULARNOJ SERIJI! Kristina Radenković: Zaigrati u Nemanjićima je kao neki san!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.