IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO RIJALITI ZBOG ĆERKE LENE: Neutešno PLAKAO u Centru za socijalni rad, a evo šta je tamo rekao!
Foto: Printscreen Youtube

UTUČEN

IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO RIJALITI ZBOG ĆERKE LENE: Neutešno PLAKAO u Centru za socijalni rad, a evo šta je tamo rekao!

Iako na početku nije želeo da veruje u to da njegova ćerka želi da ga se odrekne, Marinković je istakao da je siguran da njegova bivša supruga Goca Tržan utiče na svaku Leninu odluku

Objavljeno:

Ivan Marinković je napustio rijaliti kako bi otišao u Centar za socijalni rad na opštini Palilula posle priče da njegova ćerka Lena navodno preuzima majčino prezime i samim tim ga se odriče.

Naime, kako saznajemo, Marinković je tražio od produkcije rijalitija da mu omogući razgovor sa socijalnim radnicima.

Ivan Marinković je pod pratnjom obezbeđenja i organizatora došao u Centar za socijalni rad, gde je saznao da Goca Tržan za sada nije pokrenula proceduru za promenu prezimena.

Ivan smatra da je Goca uticala na Lenu
Ivan smatra da je Goca uticala na Lenu foto: Printscreen Youtube

- Ivan se mnogo potresao kada je čuo da se u medijima o tome piše. Više puta je isticao da od tog trenutka ne može da izbaci svoju ćerku iz glave i zato je zamolio produkciju da mu omogući da izađe i reši taj slučaj. Nestrpljivo je čekao u holu, nakon čega je dugo razgovarao sa socijalnom radnicom. Bio je veoma utučen, psihički mu uopšte nije dobro, pa je u jednom trenutku od nemoći i zaplakao - kaže izvor i otkriva šta je pričao u Centru za socijalni rad.

- Rekao je da zbog boravka u rijalitiju nije u mogućnosti da ispuni obavezu viđanja deteta svakog drugog vikenda i objasnio zbog čega je došao - kaže obavešten izvor i otkriva da se Marinković požalio da njegova bivša supruga ne dozvoljava Leni kontakt sa njim.

- Ivan je ispričao da želi da pozove bivšu suprugu kako bi mu omogućila da vidi ćerku. Takođe, otkrio je i da je produkcija zvala Gocu, ali da ona uvek kaže da je na putu, pa samim tim i Lena ne može da se javi. Zaista je pao u depresiju. Ivan je rekao da veruje da će pronaći zajednički jezik sa Gocom, kao i da mnogo voli Lenu i da će se boriti za nju. Kada se vratio u rijaliti, njegovi cimeri su videli da se zaista ne oseća dobro - kaže izvor.

Ivan je na kratko napustio rijaliti kako bi otišao u Centar za socijalni rad
Ivan je na kratko napustio rijaliti kako bi otišao u Centar za socijalni rad foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, iako na početku nije želeo da veruje u to da njegova ćerka želi da ga se odrekne, Marinković je istakao da je siguran da njegova bivša supruga Goca Tržan utiče na svaku Leninu odluku.

- S obzirom na to da poznajem Gocu, ostavljam mogućnost da je uticala na Lenino mišljenje. Godinama postepeno i tendenciozno zauzima stav kojim želi da odvoji Lenu od mene, a sve zbog onoga što sam pričao na samom početku rijalitija, a tiče se upravo njenog odnosa sa mužem. Ne vidim ni najmanji razlog da Lena poželi tako nešto - rekao je Ivan nedavno za televiziju Hepi.

Bonus video JELENA KARLEUŠA ZANJIHALA KUKOVIMA, NIKOME NIJE BILO DOBRO! Seksepilno izdanje poznate pevačice RASPLAMSAVA MAŠTU

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.