A njoj su dozvolili da zove švalera na sahranu! Slobina polusestra BRUTALNO izvređala Kiju!
Foto: RTV Pink printscreen

ŠOKANTNO!

A njoj su dozvolili da zove švalera na sahranu! Slobina polusestra BRUTALNO izvređala Kiju!

Slobina polusestra Mirjana Radanović Alavanja zajedno sa ocem se odvojila na stranu

Objavljeno:

Zadrugarka, Kristina Kockar je nakratko puštena iz rijalitija kako bi prisustvovala očevoj sahrani, a podršku u teškim trenucima sve vreme joj je pružao njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji se nije odvajao od nje sve do kraja sahrane.

Sahrani je prisustvovala cela Kijina porodica, kao i najbliži njenom i dalje zakonitom suprugu Slobi.

Kada su stigli na groblje, po samom izlasku iz kola, na Radanovića je nasrnula njegova starija sestra Miljana, za koju je veoma vezan.

Iako je nije video osam meseci, obezbeđenje nije dozvolilo da dolaze u bliži kontakt, te ih je odmah razdvojilo. Bez obzira što je ona samo želela da ga zagrli.

Ono to je interesantno, jeste u trenutku kada je opelo počelo, Slobina polusestra Mirjana Radanović Alavanja zajedno sa ocem se odvojila na stranu, kako izvor navodi, iz razloga što im ozbeđenje nije dalo dozvolu da se pozdrave kako treba sa Slobom. Sa druge strane, čuli su se komentari da to nije u redu jer je Kija imala dozvolu da od sahrane svoga oca pravi šou a i da daje izjave za medije.

Slobina sestra Mirjana je prokomentarisala gore pomenuto:

- Sloba ne može da razgovara sa najbližima, dok su onoj k*rvi dozvolili da dovede švalera na sahranu - aludirajući na Andriju Lazovića, koji je takođe bio jedan od prisutnih na opelu Miloša Kockara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.