LUNA I SLOBA GA DOVELI DO NERVNOG SLOMA: Zadrugar GRCAO U SUZAMA u Kijinom zagrljaju, nije mogla da ga uteši (VIDEO)
Milanu se sve skupilo, pa je zaplakao, Foto: Printscreen Youtube

NI NJEMU NIJE LAKO

LUNA I SLOBA GA DOVELI DO NERVNOG SLOMA: Zadrugar GRCAO U SUZAMA u Kijinom zagrljaju, nije mogla da ga uteši (VIDEO)

Ono o čemu je bilo reči jeste da je Kockarevoj zasmetalo Lunino ponašanje kada je pevala pesmu svoje majke, Anabele Atijas "Zabranjeno", za šta misli da radila iz inata

Objavljeno:

Novinar Milan Milošević je tokom prethodne večeri po prvi put pustio da ga emocije savladaju i da se isplače. Tako je olakšao sebi i sa Kristinom Kockar podelio sve ono što ga tišti tokom boravka u Beloj kući.

- Pun mi je ku*ac svega. Da mi je da se katapultiram odavde. Stiglo me sve. Ja pričam pogrešnoj osobi. Ne može tvoje i moje da se meri. Šta sam ja sve ostavio i došao ovde. Šta ja sebi dozvoljavam, ja nisam ova osoba. Ispuni očekivanja ovog, onog. Jako mi je teško baš - pričao je plačljivim glasom Milan.

- Znam, ali ljudi gledaju to kroz to što ti radiš, jer to ljudima donosi loše, ali oni moraju da znaju da je to tvoj posao - hrabrila ga je Kija.

Sloba i Luna su mnogo povredili MIlana Miloševića
Sloba i Luna su mnogo povredili MIlana Miloševića foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, Milan se osvrnuo i na ponašanje Lune Đogani i Slobe Radanovića prema njemu. On je priznao da mu nije svejedno što su sada u zategnutim odnosima samo zbog toga što je on izneo svoje mišljenje.

- Je*ote ne znam šta sve tebi nisam rekao, nikad me nisi vređala. Povredilo me ponašanje njih dvoje. Ja ne pojedem jednu jabuku da ne podelim sa njima - rekao je Milan.

- Što se tiče Slobodana, ja njega znam, što se tiče nje, ti si uvek sa njom, pa preko nje si sa njim, je l' tako - upitala ga je Kija.

Milan se požalio Kiji na ponašanje Lune i Slobe
Milan se požalio Kiji na ponašanje Lune i Slobe foto: Printscreen Youtube

- On je prso zbog svih stvari. On to ne shvata. Podložan je pritisku, manipulacijama. On ne konta neke stvari, a što se tiče nje, u to ne zalazim. To... Ličiš na moga oca, to je neprimereno čak i da nije mislila. Mene nervira što sam ja prikazana kao veštica, a ona kao... - pričala je Kristina.

Kako je Kija u poverenju pričala Milanu šta misli o devojci svog još uvek zakonitog muža, ona je šaputala, pa se nisu mogli čuti svi detalji razgovora.

Ono o čemu je bilo reči jeste da je Kockarevoj zasmetalo Lunino ponašanje kada je pevala pesmu svoje majke, Anabele Atijas "Zabranjeno", za šta misli da radila iz inata.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video POČELO JE OPELO: Kija pored očevog kovčega, Sloba ispred kapele okružen obezbeđenjem

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.