LUNA ISFOLIRALA PADANJE U NESVEST DA BI PRIVUKLA PAŽNJU?! Zadrugar otkrio šta se desilo prethodne noći kad je blogerka završila u hitnoj (VIDEO)
Luna je proteklih dana bila pod velikim stresom, Foto: Printscreen/Youtube

DA LI JE MOGUĆE?

LUNA ISFOLIRALA PADANJE U NESVEST DA BI PRIVUKLA PAŽNJU?! Zadrugar otkrio šta se desilo prethodne noći kad je blogerka završila u hitnoj (VIDEO)

Blogerka Luna Đogani proteklih dana je bila pod velikim stresom

Objavljeno:

U proteklih nekoliko dana Luna Đogani je i te kako bila podložna stresnim situacijama, a mnogi od ukućana imali su predrasude zbog njenog ponašanja i napada besa. Kako je Kristina Kockar u nezgodnoj situaciji zbog svega što je zadesilo od kraha koji je doživela u braku do smrtnog slučaja u porodici, Sloba Radanović je iz dana u dan na sve načine pokušavao da joj pritekne u pomoć.

Milan je danas ogovarao Lunu sa pojedinim zadrugarima
Milan je danas ogovarao Lunu sa pojedinim zadrugarima foto: Printscreen Youtube

Bilo je evidentno da je Đoganijevoj to mnogo smetalo, pa je pokušala da privuče svu pažnju na sebe. Iako su svi bili u šoku kada se u jednom trenutku onesvestila, kada joj je odmah ukazana lekarska pomoć, Milan Milošević je, ipak video nešto zbog čega je ostao u čudu.

- Nije se onesvestila, ja nisam glup. Ona je sedela na fotelji i kad je obezbeđenje iznosilo napolje ona je podigla maramicu da se obriše i vratila, ja sam svojim očima video, a to isto je i prošli put uradila - rekao je Milan.

Milan tvrdi da je Luna isfolirala onesvešćivanje
Milan tvrdi da je Luna isfolirala onesvešćivanje foto: Printscreen Youtube

Milan je bio siguran u sve što je izgovorio i video, a onda je nastavio da komentariše njene postupke koji su, po njegovom mišljenju, strašni za devojku koja ima samo 22. godine.

- Pritom, ona je Anđela i Teodoru smarala da pričaju na glas i nešto na španskom, samo da bi oni mogli... Još ona gura ruke u gaće, svi su to videli - bio je zgrožen Milan.

Šta je još ukućanin ispričao o Luni pogledajte u nastavku.

Bonus video SAHRANJEN OTAC KRISTINE KOCKAR: Ispratili su ga uz pesmu A sad adio

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.