LUNA ĐOGANI JE BREND, A ON JE MUKICA I NEPOZNATI PEVAČ: Sloba saznao šta je Gagi Đogani napisao za njega, pa bacio bubicu i ostavio Lunu (VIDEO)
Sloba je sinoć demonstrativno napustio emisiju, Foto: Printscreen Youtube

TEŠKO MU PALO

LUNA ĐOGANI JE BREND, A ON JE MUKICA I NEPOZNATI PEVAČ: Sloba saznao šta je Gagi Đogani napisao za njega, pa bacio bubicu i ostavio Lunu (VIDEO)

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti kako bi sprečilo da se Sloba samopovredi

Objavljeno:

Sloba Radanović je jedan od ukućana kome je tokom večeri bilo upućeno najviše pitanja gledalaca, a jedno od njih je glasilo "Kako komentarišeš objavu Luninog tate da je ona brend Đogani, a ti mukica, nepoznati pevač koji je postao poznat zahvaljujući Luni?"

Pevač je bio ubeđen da Gagi Đogani, otac njegove devojke Lune, nije to napisao, a evo šta mu je poručio:

Saopšteno mu je da je Gagi Đogani za njega napisao da je 'mukica, nepoznati pevač
Saopšteno mu je da je Gagi Đogani za njega napisao da je "mukica, nepoznati pevač" foto: Printscreen Youtube

- Ja ne mislim da je on to napisao. Ako jeste, verovatno je imao neki razlog, ja mu ovog puta poručujem da je on pogrešio u tome što je napisao i da nema razlog tako da razmišlja. Ja prema Luni osećam isto kao i pre šest, sedam meseci kada sam se zaljubio u nju. Luna zna da sam se ja u nju zaljubio kao devojku od 21 godinu, ne kao Lunu Đogani. Nijednog trenutka nisam gledao na nju kao Lunu Đogani Jedina začkoljica je što je ona dete poznatih roditelja, a ja anonimus bio, što sam ovde dobio ovakvu je*enu popularnost - rekao je Sloba, a onda nastavio:

- Ja sam ovde išao srcem, zaljubio sam se u ovu devojku. To je ona prvo priznala, pa sam posle nekog vremena to potvrdio. Moja jedina greška je što sam drugu osobu povredio time. Da imam grižu savest zbog toga. Da, osećam krivicu zbog toga. Ako ja za ovih osam meseci ne mogu da dobijem dva dana razumevanja, onda ne znam... - pričao je Sloba sa zastajkivanjem.

Sloba u to nije poverovao
Sloba u to nije poverovao foto: Printscreen Youtube

- Od koga? - Upitao je Milan Milošević.

- Od vas i od Lune. Pogrešio sam što sam je zapostavio, ali ja sam to njoj rekao. Nisam ja Kristini prišao iz sažaljenja, već zato što sam osećao. Kada se to dogodilo shvatio sam šta su životni problemi, kada nekoga nema - rekao je Sloba.

Maca Diskrecija ga je isprovocirala komentarom "Ti znaš šta su životni problemi, a živeo si na tuđoj grbači". On ju je obasipao psovkama i konstantno je vređao, a onda bacio bubicu i izleteo napolje.

Maca je isprovocirala Slobu, pa je zbog njenog komentara napustio sastanak
Maca je isprovocirala Slobu, pa je zbog njenog komentara napustio sastanak foto: Printscreen Youtube

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti kako bi sprečilo da se Sloba samopovredi. On je napustio dnevnu sobu i ostavio svoju devojku za stolom.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video JELENA KARLEUŠA radi vežbe

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.