BILA JE TO VELIKA LJUBAV: Sloba se prisetio početka s Kijom i svima rekao od čijih para joj je kupio SKUPOCENI POKLON za mesec dana veze (VIDEO)
Sloba i Kija su glavna tema Zadruge već treći dan, Foto: Printscreen Youtube

PAŽLJIVO

BILA JE TO VELIKA LJUBAV: Sloba se prisetio početka s Kijom i svima rekao od čijih para joj je kupio SKUPOCENI POKLON za mesec dana veze (VIDEO)

Tema je bila toliko dubokoumna, da su ovo dvoje ukućana započeli razgovor o svojoj vezi, koja je bila započeta na i te kako lep način

Objavljeno:

U raspravi koja je prethodila video-klipovima, u kojima se do detalja mogao čuti razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani, dogodilo se nešto što niko od ukućana nije očekivao, a to su priznanja između još uvek zakonitih supružnika Kije i Slobe Radanovića.

Kija je konačno priznala da još uvek voli Slobu
Kija je konačno priznala da još uvek voli Slobu foto: Printscreen Youtube

Kako se o njihovom braku mnogo spekulisalo, mnoge je zanimalo kakav je bio njihov odnos pre nego što je Sloba ušao u Zadrugu.

Tema je bila toliko dubokoumna, da su ovo dvoje ukućana započeli razgovor o svojoj vezi, koja je bila započeta na i te kako lep način, a ono što joj je poklonio nakon samo mesec dana veze oduševilo je sve prisutne.

Sloba je Kiji za mesec dana veze kupio zlatan prsten
Sloba je Kiji za mesec dana veze kupio zlatan prsten foto: Printscreen Youtube

- Ja sam njoj posle mesec dana veze kupio zlatan prsten! I to je bilo od mojih para, a ne od njenih. Jednostavno, ja vaša mišljenja poštujem, ali vi ne znate naših pet godina života. Ja uvek kažem da je u pravu kad je to stvarno tako. Spreman sam da snosim sve posledice, svestan sam svega, ali nisam spreman da slušam gluposti o sebi - rekao je Sloba.

Kristinu su u tom momentu preplavile emocije, a kakva je bila njena reakcija nakon ovoga pogledajte u nastavku:

Bonus video UČESNICI EVROVIZIJE SPREMNI ZA PORTUGAL: Sanja Ilić se neće pojaviti na sceni, evo ko nastupa umesto njega!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.