SVI SMO OVO NEKAKO ZNALI: Kija priznala da JOŠ UVEK VOLI SLOBU, Luna preplašena zbog NJEGOVE REAKCIJE! (VIDEO)
Kristina Kockar priznala da voli Slobu Radanovića, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI

SVI SMO OVO NEKAKO ZNALI: Kija priznala da JOŠ UVEK VOLI SLOBU, Luna preplašena zbog NJEGOVE REAKCIJE! (VIDEO)

Njeno priznanje zaprepastilo je sve ukućane s obzirom na to da se Kockareva mesecima borila sa realnošću da ona, povrh svega, ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je provela sa njim

Objavljeno:

Ubedljivo najemotivnije veče za sve zadrugare bilo je zbog celokupne situacije koja se dogodila kada je Veliki šef odlučio da svi ukućani čuju razgovor koji su u pabu obavljale Luna Đogani i Kristina Kockar.

Takmičarke su jedna drugoj otvorile dušu, a ono što je nakon toga usledilo je mala rasprava među ukućanima, a kako su pojedini posumnjali u Kijinu iskrenost prema njenom još uvek zakonitom suprugu Slobi Radanoviću, nisu želeli da komentarišu njenu naglu promenu.

Kako bi situacija ostala razjašnjena, Lepi Mića je ustao i upitao Kiju da li može javno i pred milionskim auditorijumom da kaže da li ona voli svog supruga ili ne.

- Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da se otrgnem malo. Rekla sam da mi nije svejedno, ali, eto, volim ga... to ste želeli da čujete? Jeste, volim ga! - priznala je Kija.

Njeno priznanje zaprepastilo je sve ukućane s obzirom na to da se Kockareva mesecima borila sa realnošću da ona, povrh svega, ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je provela sa njim i dodala da joj je ova ispovest učinila da joj konačno padne kamen sa srca.

Kakva je bila Slobina reakcija nakon ovog neočekivanog poteza, pogledajte video - klip koji se nalazi ispod ovog teksta.

BONUS VIDEO: NAŠA GLUMICA ŽIVI U AMERICI: A sada je stigla u Beograd! Razlog će vas OBRADOVATI!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.