SKRATI TAJ TVOJ POGANI JEZIK, NEMOJ DA SAM TE ČUO VIŠE: Kija opet napadnuta, a Sloba je branio, zamalo da baci zadrugarku u bazen!
Sloba staje na stranu svoje supruge svaki put kada se s nekim posvađa, Foto: Printscreen / Pink

BRANI SVOJU SUPRUGU

SKRATI TAJ TVOJ POGANI JEZIK, NEMOJ DA SAM TE ČUO VIŠE: Kija opet napadnuta, a Sloba je branio, zamalo da baci zadrugarku u bazen!

Sloba je ponovo stao u odbranu svoje još uvek zakonite supruge

Objavljeno:

Tenzija među učesnicima rijalitija Zadruga raste iz dana u dan, a jedan od glavnih aktera velikog sukoba koji se poslednjih dana ne stišava je Kristina Kija Kockar. Iako sa još uvek zakonitim mužem Slobom Radanovićem često ima razmirice, ovog puta on je stao u odbranu svoje supruge, ne želeći više da sluša uvrede na njen račun.

Kija Kockar pre nekoliko dana ušla je u raspravu sa Macom Diskrecijom, koja ju je uvredila rečenicom da neće moći da ima decu jer je operisala jajnike.

Od tada, njih dve se neprestano prepucavaju, s obzirom na to da Maca koristi svaku priliku da "bocne" Kristinu. Stjuardesa danas nije mogla da obuzda bes, te je ponovo ušla u raspravu sa starletom.

- Ti si to ponavljala, znači da se rugaš. Znaš da me to boli i namerno na to udaraš. To su Macine reči, da ja neću imati bebu, da se njemu mrtva majka prevrće u grobu. Da li je to ok da jedna ženska osoba kaže drugoj ženskoj osobi? Da li si shvatila da je to pogrešno - rekla joj je Kija.

Maca je duboko uvredila Kiju
Maca je duboko uvredila Kiju foto: Printscreen Youtube

- Naravno da nisam. Meni si ti stvarno smešna, željna si pažnje - nastavila je Maca da provocira.

Zatim se umešao Sloba, stao u odbranu svoje žene i počeo da urla na Macu:

- Skrati malo taj tvoj jezik pogani. Nemoj da sam te čuo više. Ja ću ti zabraniti. Ti si go*no jedno malo, zlo. Ćuti, baciću te sa sve stolicom u bazen. Ti si još gora što se ložiš na to - rekao je Sloba Maci, a zatim i Kiji.

Bonus video BIVŠA SRPSKA SNAJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako izgleda Adriana Lima u ranim jutarnjim satima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.