JA ĆU IMATI DECU, TI NIKAD NEĆEŠ: Maca na NAJGORI MOGUĆI NAČIN uvredila Kiju, Sloba skočio da BRANI ŽENU! (VIDEO)
Kristina Kockar fizički nasrnula na Macu Diskreciju, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

HAOS!

JA ĆU IMATI DECU, TI NIKAD NEĆEŠ: Maca na NAJGORI MOGUĆI NAČIN uvredila Kiju, Sloba skočio da BRANI ŽENU! (VIDEO)

Maca je, uprkos tome što joj je veliki broj zadrugara ukazao da je nedopustivo da udara tako nisko i govori te stvari, ponovo provocirala Kiju

Objavljeno: 09:28h

Maca Diskrecija posvađala se u toku dana sa Kristinom Kockar, kada je udarila najniže moguće i rekla joj da, zbog operacije koju je Kija imala, neće biti u prilici da se ostvari u ulozi majke. Šokirana Kija je tada pobesnela, a potom se i rasplakala zbog Macinih reči koje je zadrugarka na još brutalniji ponovila i večeras, nakon što se iz emisije "Amidži šou" vratila u Belu kuću.

Maca je, uprkos tome što joj je veliki broj zadrugara ukazao da je nedopustivo da udara tako nisko i govori te stvari, ponovo provocirala Kiju, koja je pokušala da joj ukaže na grešku i objasni da se te stvari ni u kom slučaju ne smeju govoriti.

- Imaš pravo da mi govoriš šta hoćeš, ali to nije okej, ti si žensko. Jednog dana ćeš biti majka - rekla je Kija.

- Ja ću imati decu, ali ti nećeš! To je razlika između mene i tebe - bez imalo pardona uzvratila joj je Maca, na zaprepašćenje svih prisutnih.

Zadrugari su bili šokirani onim što je Maca izgovorila, a sve ovo do ludila je dovelo i Kijinog supruga Slobu Radanovića, koji je u besu pokušao da je napadne zbog svega što je izgovorila, ali obezbeđenje se isprečilo između njih.

- Prestani više da pričaš takve gluposti, nakazetino jedna! Idi umij se i ne pričaj takve gluposti! - uskočio je Sloba.

Ni Sara Reljić nije ostala imuna na ono što je čula, pa je pokušala da joj objasni da se o takvim stvarima ne priča na taj način.

- Nemoj tako da pričaš, jer sam i ja imala istu tu operaciju! - napala je Sara.

Kako nije očekivala da će Sara stati na Kijinu stranu, ona joj je žestoko odbrusila nazivajući je pogrdnim imenima, a pre ovoga tvrdila je da je Sara jedna od retkih iskrenih takmičara u Beloj kući.

Sloba Radanović branio Kristinu Kockar
Sloba Radanović branio Kristinu Kockar foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Idi brani svoju ženu koja se operisala od takvih stvari! A ti, ti si isto sad ku*vetina! Sa mnom si završila, napadaš me i braniš ove klošare - stavila je Maca tačku na prijateljstvo sa Sarom, čije savete ovaj put nije želela da posluša.

Budući da Maca nije prestajala sa najgorim mogućim uvredama i provokacijama na račun zdravstvenog stanja svoje cimerke, što su uvek, uprkos svemu, osuđivali svi zadrugari, ali i celokupna javnost, slomljena Kija se vratila u spavaću sobu kako bi se obračunala sa Macom, a hitrom reakcijom pripadnika obezbeđenja je, na svu sreću, sprečen incident između ove dve zadrugarke.

Obezbeđenje je odmah razdvojilo Kiju i Macu, zbog čijih šokantnih izjava su je napali svi prisutni koji su dali sve od sebe da pruže reči utehe Kockarovoj i ukažu joj na to da ne treba da pada na, čini se, nikad skandaloznije uvrede i provokacije, a kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.