BEBI DOL JE IZDOMINIRALA NA ZADRUGOVIZIJI: O njenom žiriranju svi pričaju, a pre početka emisije imala je VELIKI PROBLEM (FOTO)
Bebi Dol je bila zvezda večeri, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGOVIZIJA

BEBI DOL JE IZDOMINIRALA NA ZADRUGOVIZIJI: O njenom žiriranju svi pričaju, a pre početka emisije imala je VELIKI PROBLEM (FOTO)

Njeni komentari i način žiriranja izazvao je lavinu reakcija gledalaca kraj malih ekrana, korisnika društvenih mreža, ali i njenih kolega iz žirija

Objavljeno:

Jedna od članica stručnog žirija preksinoć održane Zadrugovizije bila je i pevačica Bebi Dol, o kojoj od sinoćnjeg spektakla na Televiziji Pink bruje društvene mreže.

Njeni komentari i način žiriranja izazvao je lavinu reakcija gledalaca kraj malih ekrana, korisnika društvenih mreža, ali i njenih kolega iz žirija, koji su u više navrata sabotirali njena izlaganja i spuštali crvene stolice, u čemu su prednjačili Damir Handanović i Zorica Marković.

Bila je jako vesela
Bila je jako vesela foto: Printscreen Youtube

Kada su se kamere uključile, gledaoci su mogli da vide raspoloženu Bebi, ornu za temeljno komentarisanje učesnika Zadrugovizije, a samo nekoliko trenutaka pre početka emisije suočila se sa problemima koje je pre spektakla morala sama da reši, budući da joj stilista, sa kojim je došla u emisiju, nije bio pri ruci.

Ona se najpre trudila da pričvrsti veštačko cveće koje je krasilo njenu ionako efektnu i ekstravagantnu toaletu koju je posle jedva uspela da namesti kako treba. Nekoliko minuta bilo joj je potrebno da pojas mantila sveže u čvor i dobije izgled koji je želela, a onda je, nakon instrukcija koleginice Suzane Perović, sa zakašnjenjem podigla svoju crvenu stolicu i šou je mogao da počne.

Bonus video DA LI JE OVO REALNO?: Emina Jahović se još nije zvanično ni razvela, a već joj se sprema nova ljubav...

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.