Miljanin nastup na Zadrugoviziji je sve bacio u senku: Pala na bini, pokazala zadnjicu, a Bebi Dol zamalo da padne u TRANS zbog nje (VIDEO)
Miljana je izvela pesmu Brazil, Foto: Printscreen Youtube

ONA TREBA DA IDE NA EVROVIZIJU

Miljanin nastup na Zadrugoviziji je sve bacio u senku: Pala na bini, pokazala zadnjicu, a Bebi Dol zamalo da padne u TRANS zbog nje (VIDEO)

Miljani Kulić se ostvario najveći san

Objavljeno:

Miljana Kulić, koja je izvela "Brazil", izazvala je lavinu smeha. Bebi Dol, koja se našla u žiriju, nije mogla da poveruje u ono što čuje.

Miljana je bila oduševljena što se nalazi na tako velikoj sceni, pa je u jednom momentu pala usred nastupa, ali se na sreću nije povredila.

Međutim, tu se šou nije završio, budući da je Miljana Kulić pevačicu Suzanu Perović pozdravila kao "kreatorku koju obožava", misleći na Suzanu Perić, a onda je usledila najveća lavina smeha kada se obratila Bebi Dol.

Oduševila je sve prisutne, kao i publiku pored malih ekrana
Oduševila je sve prisutne, kao i publiku pored malih ekrana foto: Printscreen

- Kada sam se ja rodila ona mi je dala 200 maraka! - otkrila je Kulićeva, a budući da su je svi zblanuto gledali ona je otkrila da je pevačica u to vreme bila sa njenim kumom.

- Vidi, mico, samo tebi priznajem da ti bolje stoji cveće na glavi od mene! - rekla je Zorica Brunclik oduševljenim komentarima članova žirija koji su, brišući suze od smeha, poručili da je Miljana za njih već pobednik.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video ZAPLAKALA PRED NASTUP: Maja Nikolić emotivna pred novinarima

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.