OVOME SE NIJE NADAO! Miljana otkrila zašto su Filip i Ružica raskinuli: Sa kim te je zatekla Ružica?! Filipova reakcija ostavlja BEZ TEKSTA!
Miljana se bez ustezanja dotakla veoma škakljive teme, Foto: Printscreen

ŠOK NAD ŠOKOVIMA

OVOME SE NIJE NADAO! Miljana otkrila zašto su Filip i Ružica raskinuli: Sa kim te je zatekla Ružica?! Filipova reakcija ostavlja BEZ TEKSTA!

Miljana je sinoć "gađala" zadrugare tamo gde su najslabiji

Objavljeno:

Sinoć je Miljana baš bila raspoložena za svađu, pa se posvađala sa mnogim učesnicima Zadruge, između ostalog, i sa Filipom Đukićem.

- Nemoj da koristiš svoje drugo stanje da pi*aš po nama. Mnogo si bezobrazna - opomenuo je Filip Miljanu, koju su ove njegove reči prilično razbesnele:

- Marš u pi*ku materinu! Ko je tebe, pe*erčino, dirao? Sa kim te je zatekla Ružica? - pitala je Miljana Filipa aludirajući na to da ga je uhvatila u prevari sa muškarcem.

Ružica je navodno ostavila Filipa zato što je pronašla njegovu eksplicitnu prepisku sa muškarcem
Ružica je navodno ostavila Filipa zato što je pronašla njegovu eksplicitnu prepisku sa muškarcem foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ružica nikada ne laže! - dodala je Miljana, a onda je i Filip imao šta da kaže o Veljkovićevoj:

- Da, Ružica je anđeo i cvećka - izustio je, a potom se povukao.

I sama Ružica je nakon raskida emotivne veze sa Filipom dala izjavu za medije u kojoj je ispričala slično što i Miljana.

- Pošto je stalno krio telefon od mene i nije hteo da mi kaže s kim se dopisuje, a moj telefon je uvek otvoren i sve je mogao da vidi kad god je poželeo, to me je navelo da posumnjam da me možda vara. Pošto mi nikada ne govori gde ide, s kim i šta radi, pre dva dana sam uzela njegov mobilni i počela da gledam s kim se dopisuje. Tada sam pronašla da je razmenjivao poruke eksplicitnog sadržaja sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se kada sam videla sve to i u prvi mah nisam mogla da poverujem. Kada sam videla da se muva s tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana gde smo živeli zajedno - rekla je Veljkovićeva tada.

Verujete li Miljani i Ružici?

Bonus video JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA? Dva meseca se ne odvaja od ovog mišićavog frajera!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.