MISLIŠ DA SI ME ZEZNUO SA KIJOM, JA SAM TVOM DRUGU URADILA OVO! Marija Ana svojim priznanjem ostavila Filipa u šoku!
Ana Marija i Filip, Foto: RTV Pink printscreen

uvek zajedno

MISLIŠ DA SI ME ZEZNUO SA KIJOM, JA SAM TVOM DRUGU URADILA OVO! Marija Ana svojim priznanjem ostavila Filipa u šoku!

Šta god da se dogodi, na kraju uvek završe zajedno.

Objavljeno:

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić do sada su imali bezbroj konflikata i neprijatnih situacija koje su stvarale i te kako veliku tenziju u kući.

Među njima su odnosi i dalje ostali nerazjašnjeni, a činjenica je da su strasti još uzavrele.

Naime, oni su ponovo imali raspravu koja se nastavlja otkako je Marija Ana postala regularna učesnica u najpopularnijem rijalitiju.

- Šta, ja treba da budem ponosna kad pogledam svoje klipove kad smo imali se*s? Neću više to da radim - rekla je Marija Ana.

- A to ti glupo, a nije ti bilo glupo što si ono uradila? - pitao ju je Filip.

Filip i Ana Marija, svađa
Filip i Ana Marija, svađa foto: Prinskrin

- To mi nije glupo, mi smo bili zajedno svega 10 dana, boli mene uvo što je on tvoj drug. Ja sam iz inata krenula u dopisivanje sa njim.

Na silu me niko nije terao! Da li si se ti na silu zaljubio možda? Ti hoćeš da budeš okej sa mnom da bi imao seks, a ja ti kažem da to neću - priznala je Marija Ana.

- Ti misliš da ti meni trebaš da bih ja ispao frajer? Ti si toliko nerealna riba, posle svega ja pričam najnormalnije. Ti si debil. Ti ne možeš da izgovoriš ništa, a da mene ne potkočiš - rekao je Filip.

U razgovoru se moglo čuti koliko je Filip povređen zbog njenog odnosa sa njegovim drugom, a ona mu je obrazložila i šta je radila sa njim tokom njihove ljubavne veze koja i nije dugo potrajala.

- Ja sam sa njim spavala samo dva puta zbog toga što je on forsirao da mi idemo u bioskop, da blejimo sa njegovim društvom, da se šetamo...nije to bilo zajebancija, mi smo stvarno bili zajedno - ispričala je Marija Ana.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Pink .rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.