HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Podnela TUŽBU protiv OVOG učesnika Elite, ovo su SVI DETALJI
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

besna

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ: Podnela TUŽBU protiv OVOG učesnika Elite, ovo su SVI DETALJI

Marija je najavila da će se pokrenuti sudski postupak.

Objavljeno:

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić nedavno je imala žestok sukob sa Borislavom Terzićem Terzom, zbog kojeg je moralo da reaguje obezbeđenje. Njena majka Marija Kulić se oglasila, te najavila tužbu Terzi.

Kako ona tvrdi, Terza ju je udario, zbog čega želi da ga tuži.

- Sve sam poslala advokatici, pa će ona odlučiti šta je sve za tužbu. "Tarzan" je udario i to je tužba kao vrata, a za izgovorene reči, advokatica odlučuje šta je za tužbu. Večeras dolazi u Šimanovce da joj Miljana potpiše ovlašćenja i odma pušta tužbe. Miljana je ostavila ovlašćenja advokatu u Nišu, ali biće suđenja sa više lica, tako da se ne isplati plaćati put, nego uzeti advokata iz mesta gde je sud po mesnoj dužnosti - izjavila je Marija Kulić za "Informer" nakon incidenta.

Marija Kulić tužila Terzu
Marija Kulić tužila Terzufoto: Antonio Ahel/ATAimages

Inače, Miljana je ušla u vezu sa Darijanom Radomirovićem, a tokom emisije "Gledanje snimaka" saznala je da on ne želi da živi kod njene porodice u Nišu.

- Sedi, sad si us*ao sve.,Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da e potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.