ASMINOVA SESTRA IH JE TADA PRIJAVILA POLICIJI, SOCIJALNA SLUŽBA IM KUCALA NA VRATA: Prljav veš iz PORODICE osvanuo
Aneli Ahmić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jel moguće?

ASMINOVA SESTRA IH JE TADA PRIJAVILA POLICIJI, SOCIJALNA SLUŽBA IM KUCALA NA VRATA: Prljav veš iz PORODICE osvanuo

"Rat" između Aneli i Asmina ne jenjava

Objavljeno:

U rijalitiju "Elita" je poznato da je sreda veče rezervisana za emisiju "Pitanja gledalaca", te zadrugari odgovaraju na razna pitanja koja interesuju javnost.

Aneli Ahmić je noćas optužila Asminovu sestru da ga je prijavila policiji, te je zbog toga centar za socijalni rad posetio njihov dom da bi proverio u kakvim uslovima odrasta njihova ćerka Nora.

- Asmin je prijavljivao ranije svoju sestru, davno nešto. Bili smo u Bosni i kada je bila njihova svađa ona je nas prijavila, na granici nas je isto prijavila. Da li je jutro posle odmah ili dva dana posle, imali smo kameru i videli smo dve žene, znali smo da su iz socijalne službe. Spavale smo ja i Nora, on je gledao kameru. Došle su dve žene, otvorili smo vrata. Prvo su žene provirile kroz vrata, nisu htele ni ući, jer su videli kakav je stan. Ona je navela da je stan neuredan i da je dete maltretirano. Nisu žene htele ni ući, Asmin im je rekao da uđu, Asmin je porobudio Noru, ova žena je uzela Noru i igrala se sa njom, on se pomirio sa sestrom naravno, oni zarate na krv i nož. Njima je to normalno - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić dolazila je socijalna služba u posetu
Aneli Ahmić dolazila je socijalna služba u posetufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Janjuše šta si to saznao novo o Aneli, pa je sada voliš još više? - glasilo je pitanje.

- Mogu da kažem ako mi ona da da kažem - rekao je Janjuš.

- Meni je suludo da se priča o tome ovde, hoću njemu da postavim pitanja. Nisam 50 posto priče ispričala, ja nisam nikakva sponzoruša. Ljudi ako imaju imalo mozga skontaće, ja mogu samo sa njim o tome da pričam i njemu da postavim pitanja - rekla je Aneli.

- Opralo bi to da je ona sponzoruša - rekao je Janjuš.

- Videli bi po njegovim odgovorima da li ja pričam istinu ili ne - rekla je Aneli.

- Ona je neko ko nije gledala pare, i ona je donosila, čak mu je u par navrata pomogla kada su u pitanju pare - rekao je Janjuš.

Podsetimo, nedavno se Asmin oglasio posle duže pauze u velikoj ispovesti, te ispričao sve o odnosu sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, ali se dotakao ćerke Nore, kao i porodice.

Asmin je najpre otkrio da je Aneli često odlazila na žurke i ostavljala dete kod kuće, a ponekad se nije vraćala i po nekoliko dana.

- Mi nismo imali odnos kako ona predstavlja, ona je bila samo preko zime kod mene u Austriji u kući ili stanu, zato što u Sarajevu nemaju ni grejanje, ni tople vode, ništa. Možemo ići da se snimamo u Sarajevu, to je sve tako. Zbog deteta sam je dovlačio nazad u Austriju, da ima dete uslove preko zime, a od 3. do 12. meseca bude u Sarajevu i Dubrovniku. Samo sam joj slao pare da žive ona i dete i samo sam hteo da bude majka tom detetu i da bude dama. Ode sa koleginicom na večeru, vrati se posle 3 dana, bude na afteru po 2, 3 dana, drogira se, pije, a to i dan danas radi. Poslednji put je bila u 6. ili 7. mesecu 2022. godine i tada sam završio s njom za sva vremena - rekao je on.

Asmin je progovorio o svemu o čemu se ćutalo, pa čak i nije znalo, a kako kaže, izvesni Alen kojeg je pomenula u rijalitiju je njen bivši dečko koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece, iako je tvrdila da voli Marka Janjuševića.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim - rekao je Asmin, pa dodao:

- Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip, bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta - naveo je on.

Asmin je progovorio i o Anelinoj sestri Siti.

- I ta njena sestra Sita i ona mi je pisala poruke. Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam - rekao je Asmin za Blic.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.