IMAJU PARA KAO BLATA, A PRIČA O NJIHOVOM UPOZNAVANJU JE FENOMENALNA: Upoznajte MUŽA Vere Matović
Vera Matović, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

porodica

IMAJU PARA KAO BLATA, A PRIČA O NJIHOVOM UPOZNAVANJU JE FENOMENALNA: Upoznajte MUŽA Vere Matović

Vera Matović otkrila kako je upoznala supruga

Objavljeno:

Vera Matović uživa u dugogodišnjem skladnom braku sa harmonikašem Ratimirom koga je upoznala na neverovatan način. Iako prvo nije verovala da će se zaljubiti u njega, sudbina je učinila svoje.

– Nas harmonikaši traže, njima treba pevačica. I mene je moj harmonikaš našao – ispričala je Vera svojevremeno ističući da je ona u to vreme nastupala sa svojim bratom.

– Moj brat i ja smo radili i on je došao u našu grupu. Naravno, brat i sestra su imali svoj bakšiš. Tada sam bila Ostojić. Pošto je bila to jedna kuća, on je nosio kući taj bakšiš. I tada je moj sadašnji muž pitao mog brata zašto meni ne da pola bakšiša da kupim haljine, cipele, čarape… Od tada je moj brat počeo meni da daje deo bakšiša.

1 / 3 Foto: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

Pevačicu je osvojio upravo takvim sitnicama i pažnjom, a da su privrženost, poštovanje i ljubav oni negovali još od samih početaka svedoči jedna stara porodična uspomena. U jeku popularnosti, uz supruga i ćerku pevačica se ponosno smešila sa naslovnice jednog od tada najtiražnijih magazina „Nada“, a imajući u vidu da porodicu ne eksponira javno, ovakva fotografija prava je retkost, a Vera je priznala da nije mogla ni da zamisli da će se udati baš za njega.

– Nisam ja verovala da ću se udati za njega, ali kroz to druženje mi se svideo. On je moj najveći životni oslonac, nema drugog. Ja sam u trećem mesecu trudnoće otišla u Australiju. Kada si sa osobom koju voliš, ništa nije teško. Plašili smo se za decu, morala sam da idem da radim po Nemačkoj za vreme bombardovanja. Rekla sam “Kupi decu i slike i u Čačak“, kad i tamo isto. Tada je on prekinuo da ne ide sa mnom, bilo mi je jako teško kad smo bili razdvojeni – rekla je ona jednom prilikom, a prenosi Story.

Bonus video:

00:33

Vera Matović i Aleksandar Ilić došli na sahranu

(Espreso/Grand/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.