PO KOJI PUT PRIČA O TRUDNOĆI? Miljana tvrdi da NEĆE DA ABORTIRA JER MOŽE DA UMRE, jezivi detalji novog SKANDALA
Miljana Kulić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

PO KOJI PUT PRIČA O TRUDNOĆI? Miljana tvrdi da NEĆE DA ABORTIRA JER MOŽE DA UMRE, jezivi detalji novog SKANDALA

Kulićeva je u suzama priznala zašto mora da zadrži Zolino dete

Objavljeno: 13:38h

Rijaliti učesnica Miljana Kulić sumnja da je ponovo u drugom stanju, ovog puta sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je samoinicijativno napustio rijaliti, te je nakon diskvalifikacije otputovao u Beč.

Miljana je sada otkrila ukućanima da ne sme više da abortira zbog zdravstvenog stanja.

Zolin dobar prijatelj, Dušan Tomić Šan, otkrio je Kulićevoj da je Zola pravio dete kako bi ga unovčio, što je Miljani slomilo srce, ali želi da zadrži njegovo dete.

- Uvek je hteo da se takmiči sa mnom, ja mislim da nije ni prestao da kocka. Neću više antibiotike da pijem, prestajem sa tim. Zamisli šta bi bilo da sam izašla i da mi je na pumpi rekao "Aufiderzen, budalo" - govorila je Miljana ukućanima.

Miljana Kulić sumnja da je ponovo u drugom stanju
Miljana Kulić sumnja da je ponovo u drugom stanjufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, Kulićeva je u suzama priznala zašto mora da zadrži Zolino dete.

- Ja više neću abortirati sigurno, ne smem ni zbog zdravlja, mogla bih umreti, a i samo ja znam kako sam se osećala svaki put kada sam išla na kiretažu. To što sam ja ovde nastavila dalje, ne znači da se nisam osećala loše, išla sam i pod Ostrog, rekla sam da više neću to ponoviti - rekla je u suzama Miljana Kulić u emisiji.

Podsetimo, Miljanina majka, Marija Kulić, koja pomno prati dešavanja u Beloj kući, oglasila se nedavno na temu ćerkine trudnoće.

Ona ima već dete koje čuva bez oca
Ona ima već dete koje čuva bez oca foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- I ti sa takvim praviš dete, ej Bože, mili Bože - bila je prva objana na Marijinom Instagramu, a zatim je usledila i druga:

- Šta priča ova bre, da Zola bude Željku uzor, da živi sa njim? Šta bi dete naučilo od njega? Bože mili šta je više sa njom?

Miljana je izjavila da će zadržati dete, ako se ispostavi da jeste trudna.

- On je tražio i da dobijemo psa malog, ja sam rekla da je to budalaština. Krišom smo uzeli Beku i igrali se sa njom u vešeraju. Da se igraš sa nečijim emocijama možeš, ali da se igraš sa nečijim životom... Ja sam želela drugo dete sa njim, ali Bog mi je poslao signal da ne treba da idem. Pomislila sam da li ću opet staviti Zolu ispred deteta i odmah sam presekla. Mislim sa sam trudna, moliću Boga da nisam trudna, ali dete ću zadržati ako jesam. On je odrastao bez oca i postoji mogućnost da bude isti kao svoj roditelj i da ne bi hteo da vidi dete - rekla je Miljana.

Kulićeva je u suzama priznala zašto mora da zadrži Zolino dete
Kulićeva je u suzama priznala zašto mora da zadrži Zolino detefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Njena majka se povodom ovog pitanja oglasila oštrim rečima.

- Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim - istakla je.

- Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je- rekla je Marija za Blic.

Bonus video:

01:35

POLJOPRIVREDNICI RASIPALI ĐUBRIVO NA ZGRADU MINISTARSTVA Ekskluzivno iz Berlina: Policija je u punoj borbenoj gotovosti

(Espreso/Telegraf/A.Š/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.