ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR JANJUŠA I ANELI! Mislili da ih KAMERA NE SNIMA pa otkrili svoj PLAN, svi u NEVERICI
Aneli i Janjuš, Foto: Petar Aleksić

SVI DETALJI

ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR JANJUŠA I ANELI! Mislili da ih KAMERA NE SNIMA pa otkrili svoj PLAN, svi u NEVERICI

Odnos Aneli i Janjuša podigao je ogromnu prašinu, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu, a sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji je izazvao brojne reakcije.

Objavljeno:

Učesnici "Elite", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić od početka rijalitija imaju jako turbulentan odnos.

Iako je jedva dočekala da uđe u vezu sa košarkašem, Ahmićeva sve češće cimerima otkriva detalje sukoba sa rijaliti dečkom.

Tako je ona ovoga puta otišla u pab "Prijatelji" da se žali svojim cimerima kako joj je užasno u vezi sa njim i da zbog toga želi da napusti takmičenje i sa imanja u Šimanovcima ode svojoj kući.

Aneli Ahmić želi da napusti Elitu
Aneli Ahmić želi da napusti Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja njemu ne mogu ništa da kažem, mozak mi popije. Kako da izađem iz ovog ludila? Mislila sam da je to nešto super i sad ne znam. Kako da odlučim u ovom začaranom krugu? Nisam ovde došla da mi neko kaže šta da radim, nego samo da kukam. Ja ne mogu više, hoću da idem kući. Kako da idem kući - govorila je Aneli njima.

Posle ovoga, Aneli i Janjuš su se osamili, kako bi ozbiljno porazgovarali o svom odnosu, a sve vreme su razgovarali u šiframa, pa je bilo jasno da nešto kriju.

Odnos Aneli i Janjuša
Odnos Aneli i Janjušafoto: Youtube / Printscreen/ Zaduga Officail

Ona je poručila Janjušu da je možda najbolje da nakon svega ostanu prijatelji, dok je on bio vidno šokiran činjenicom da tako lako odustaje od svega.

- Šta, treba da se svađamo ovako svaki dan? Stalno si neraspoložen, možemo ostati prijatelji - ispričala mu je Aneli svoj plan koji se tiče njih, dok se neprestano smejala, a komentari su se samo nizali, što možete pogledati OVDE.

Međutim, mnogi su zaključili da je Aneli nesrećna sa Janjušem, zato što je bacila oko na novog učesnika, Anđela Rankovića, koji je na korak do veze sa Anitom Stanojlović.

Podsetimo, Janjuš je priznao Jovani Tomić Matoroj da je Aneli jedina žena koju je voleo nakon bivše supruge Ene.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas/A.M. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.