DANAS ZATEGNUTA PLAVUŠA, A NEKADA SLATKA BUCKA I BRINETA: O voditeljki će BRUJATI CELA SRBIJA kad vidi OVE FOTKE
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

DA LI JE MOGUĆE?

DANAS ZATEGNUTA PLAVUŠA, A NEKADA SLATKA BUCKA I BRINETA: O voditeljki će BRUJATI CELA SRBIJA kad vidi OVE FOTKE

Privlači veliku pažnju javnosti svojim stavovima, izjavama i izgledom.

Objavljeno: 11:58h

Voditeljku Jovanu Jeremić publika je najpre upoznala kada je vodila rijaliti “Parovi”, a potom i Jutarnji program na Happy televiziji.

Ona sada vodi "Novo jutro" na televiziji Pink, te privlači veliku pažnju javnosti svojim stavovima, izjavama i izgledom.

Na internetu postoji snimak sa samog početka Jovanine karijere, na kom se vidi da je i sama počela tako što je aplaudirala u publici na snimanjima emisija.

Ona sada vodi 'Novo jutro' na televiziji Pink
Ona sada vodi "Novo jutro" na televiziji Pinkfoto: Printskrin: Instagram/jovanajeremic

Naime, ona je svojevremeno bila u emisiji "Magazin In" kod sadašnje koleginice Sanje Marinković, a na prvi pogled malo ko bi je prepoznao.

Kako je danas poznata po svojoj plavoj i kratkoj kosi, a tada je bila dugokosa brineta, i imala je tanke usne, kao i potpuno drugačije obrve, što je dovoljno da izgleda dosta drugačije. Jovana je imala i višak kilograma, o kome je govorila.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - rekla je Jovana jednom prilikom i dodala:

- Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno. Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:

Radila je usne
Radila je usnefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju.

Bonus video:

00:47

Jovana Jeremić pokazala slavljeničku tortu

(Espreso / Blic/ Ivana Bradanji /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.