ANITINA MAJKA POKUŠAVA DA DOĐE DO MATEE CAR: Žestoko odbrusila na sve što je ISPLIVALO, ovo smo svi ČEKALI!
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

VESELO

ANITINA MAJKA POKUŠAVA DA DOĐE DO MATEE CAR: Žestoko odbrusila na sve što je ISPLIVALO, ovo smo svi ČEKALI!

Oglasila se majka Anite Stanojlović i žestoko demantovala sve navode Matee Car

Objavljeno:

Majka Anite Stanojlović, Angelina, nedavno se ogasila i javnosti pokušala da objasni koliko joj teško pada sve što se izdešavalo između njene ćerke i Jovane Tomić Matore.

Kako sada kaže, Angelina je pokušavala da stupi u kontakt i razgovara sa Mateom Car, koja je iznela tvrdnje i dokaze da se dopisivala sa Anitom nakon njene udaje za Matoru.

Ona kaže da je Matea iznela niz neistina.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Htela bih da demantujem izjave koja dotična Matea iznosi, a lažne su, nikada u mom prisustvu nije pričala sa Anitom na kameri apsolutno i da zamolim klošarku da mene ne spominje, kao ni Alekseja. Sad mi već postaje jasnije dosta toga i vidim da se ona baš zaigrala i verujem da je pored ovog da sam ja znala za njihovu komunikaciju slagala dosta toga. Njoj baš prija medijska pažnja i očigledno želi popularnost, pa se posto -poto služi lažima da se što duže ne zatvori ova tema - rekla je Anitina majka.

- Posle njenog oglašavanja i iznošenja laži nisam mogla da ostanem imuna, iako sam rekla da više ne želim da komentarišem bilo šta. Poslala sam joj poruku, uporno je zovem, ali se klošarka ne javlja, niti odgovara. Bila sam malo i vulgarna, ali samo po zasluzi - dodala je Angelina za "Pink".

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.