"SVAKO KO KAŽE DA GA PARE I SLAVA NISU PROMENILE TAJ LAŽE!" Darko Lazić ŽESTOKO ZAGRMEO na kolege, sve je REKAO
Darko Lazić, Foto: Nemanja Nikolić

surovo iskren

"SVAKO KO KAŽE DA GA PARE I SLAVA NISU PROMENILE TAJ LAŽE!" Darko Lazić ŽESTOKO ZAGRMEO na kolege, sve je REKAO

Pevač Darko Lazić o karijeri, slavi, novcu i kolegama

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić je punih 14 godina na sceni, a proslavio se nakon učešća u četvrtoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", gde je i pobedio.

Darko je nedavno za "Grand" pričao o svojoj karijeri, ali i počecima. On se osvrnuo i na slavu koja ga je promenila, te istakao da je isti slučaj kod brojnih njegovih kolega.

- Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako sebe smatra dobrom osobom, Lazić je iskreno priznao da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu:

- Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar. Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.