DENIZ DEJM SE OGLASILA IZ URGENTNOG CENTRA: Tvrdi da je PRETUČENA od strane NEPOZNATOG MUŠKARCA
Deniz Dejm, Foto: Ata images

haos

DENIZ DEJM SE OGLASILA IZ URGENTNOG CENTRA: Tvrdi da je PRETUČENA od strane NEPOZNATOG MUŠKARCA

Starleta tvrdi da je krvnički tukao muškarac na splavu

Objavljeno: 09:52h

Bivša zadrugarka Deniz Dejm navodno je pretučena sinoć na jednom prestoničkom splavu. Ona je na svom Instagramu objavila video kako čeka na pregled kod ortopeda u Urgendnom centru.

Kako prenose mediji, ona je sva u suzama i bolovima uspaničeno gledajući oko sebe i dalje nasmrt preplašena zbog brutalnog napada koji je doživela.

Podsetimo, kako je otkrio izvor, Deniz Dejm se našla na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se celu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Aktraktivna starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije hteo da prihvati, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

00:07

Deniz Dejm u Urgentnom centru čeka pregled ortopeda

- Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali... Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi - kazao je za Republiku dobro upućeni izvor u nemili događaj.

Bonus video:

03:43

SNIMALI SMO PORNO FILMOVE I BILI U TROJCI! Deniz Dejm ekskluzivno opisala šta je radila sa momkom koji je SUROVO UBIO MAJKU

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.