SADA JE NAŠAO DA RAZMIŠLJA O POSLEDICAMA? Zadrugar STRAHUJE za brak zbog DRUGE ŽENE, PLAČE KAO KIŠA
Nikola Lakić, njegova supruga i Ana Ćurčić, Foto: © ATA Images

kajanje

SADA JE NAŠAO DA RAZMIŠLJA O POSLEDICAMA? Zadrugar STRAHUJE za brak zbog DRUGE ŽENE, PLAČE KAO KIŠA

Rijaliti učesnik u strahu da će ga žena ostaviti zbog prevare sa Anom

Objavljeno:

Nikola Lakić koji se proslavio učešćem u "Parovima" gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u "Zadrugu" je ušao sam, a zbog informacija koje su isplivale o njemu i Ani Ćurčić plaši se da će ga žena ostaviti.

Sinoć se Nikola Lakić osamio kod izolacije i sve vreme se držao za glavu. U jednom momentu on je sklonio ruke i moglo se primetiti da takmičar "Elite" roni suze.

S obzirom da Nikola već neko vreme strepi da li će ga žena ostaviti, nakon priča da je bio intiman sa Anom Ćurčić za koju je otkrio da se znaju iz kockarnice, gledaoci pretpostavljaju da je plakao upravo zbog toga.

Sinoć se Nikola Lakić osamio kod izolacije i sve vreme se držao za glavu
Sinoć se Nikola Lakić osamio kod izolacije i sve vreme se držao za glavufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Iako Lakić odbija da prizna da je bio intiman s Anom, pre dva dana ih je raskrinkao Marko Đedović govoreći da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu, a isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.

Nikola Lakić strahuje za brak
Nikola Lakić strahuje za brakfoto: PETAR ALEKSIĆ

Da su glasine istinite, svedoče i Nikoline poruke upućene jednom od pripadnika sedme sile, u kojem priznaje da je bio intiman sa Anom, kako prenosi "Pink".

- Brzo je pitaj da li je na toj kocki upoznala nekog momka sa kojim je počela da se druži. A to sam ja, ali ne spominji moje ime, da ti ne pričam još detalja - insistirao je u jeku "Zadruge 6" Lakić od novinara u programu uživo, međutim, u Beloj kući ne želi jasno da kaže šta je imao sa Ćurčićevom, iz njemu poznatih razloga.

Bonus video:

03:09

Nikola Lakić- Ako prevarim ženu neka i ona uradi isto

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.