LEA KIŠ ZABRINUTA ZBOG SVOJE VIKENDICE NA AVALI? Evo šta se dešava sa VODITELJKINOM NEKRETNINOM, donela je ODLUKU
Za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine., Foto: © ATA Images

odluka

LEA KIŠ ZABRINUTA ZBOG SVOJE VIKENDICE NA AVALI? Evo šta se dešava sa VODITELJKINOM NEKRETNINOM, donela je ODLUKU

Lea je kuću na Avali dobila u nasledstvo, a evo šta se sad dešava

Objavljeno: 08:36h

Voditeljka Lea Kiš odmarala se u proteklom periodu, ali je priznala da je zbog vremenskih neprilika bila zabrinuta svoje vikendice na Avali.

Naime, ona je priznala da je bila na primorju, pa u njihovoj kući, ali da sada predstoji snimanje i naporan rad.

-Bila sam na moru deset dana u Herceg Novog pošto je moj suprug iz tog mesta, bili smo u kući kod nas, tako da je i tu blio puno posla. Odete malo na vikendicu, pa tamo morate nešto da spremite, odete na more, pa i tamo morate nešto da radite. Pravo da vam kažem, ovo leto mi je nekako bilo dosta haotično. Možda zbog vremena, bile su velike vrućine, pa i nevreme, pa kada se nešto desi, morate da obiđete sve da vidite da li je sve u redu sa kućom. Tek bi sada u septembru mogla da odem na jedan odmor, ali sada odmora nema, 42 epizode su ispred nas, treba to uraditi da ne kažem muški, nego ženski – istakla je Lea.

Za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine.
Za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine.foto: Printscreen/Youtube/Grand Production ®

Voditeljka je dodala da je uvidela da je biznis izdavanja ove nekretnine unosan, pa je tim putem i nastavila.

- Jedno vreme samo kratko izdavali, eto poklopilo se tako da Sarine drugarice polako imaju devojačke večeri. Posle su se javljali neki ljudi da snimaju spotove i to je uglavnom na nekoj prijateljskoj bazi. Što se renoviranja tiče, u svaku kuću treba ulagati svake godine, koliko budem u mogućnosti i koliko bude para, ali generalno držimo to da bude naše. Za prijatelje, pozanike uvek je otvorena naša kuća, kao i kuća ovde u Beogradu u kojoj živimo. Gledamo da zadržimo svoju intimu, ali kada se ukaže prilika, zašto da ne i rentirati, svaki dinar dobro dođe - rekla je ona za "Grand".

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/Grand Production ®

Podsetimo, voditeljka Lea Kiš veće decenijama unazad pored nekretnine u glavnom gradu, ima svoju velelpnu oazu i van Beograda, tačnije lepu, ušuškanu vilu koja se nalazi pod Avalom, gde provodi celo leto sa ćerkom i suprugom.

Lea je kuću na Avali dobila u nasledstvo i odlučila je prilagodi sebi i porodici pa je ona za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine.

Bonus video:

10:34

LUNA PRIZNALA KOJI ANABELIN BIVŠI JU JE PIPKAO, A NIJE ANDREJ: Bićete u ŠOKU, njega ste sigurno ZABORAVILI! (VIDEO)

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.