KULIĆI PRETE BEBICI BATINAMA? Nove ŠOK tvrdnje izašle u javnost, IMA LI KRAJA DRAMI?
Miljana Kulić I Bebica, Foto: Damir Dervišagić

haos

KULIĆI PRETE BEBICI BATINAMA? Nove ŠOK tvrdnje izašle u javnost, IMA LI KRAJA DRAMI?

Porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš

Objavljeno:

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su vezu, ali od tada ne prestaju sa javnim prepucavanjem i brojnim optužbama.

Naime, porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš, i to u emisiji "Narod pita".

To je razbesnelo Mariju i Sinišu, Miljanine roditelje, za koje Bebica tvrdi da su mu pretili.

'Prete mi batinama, Marija je spremna na sve'
"Prete mi batinama, Marija je spremna na sve" foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

- Pretili su mi da će doći neki opasni momci i da će me pretući. Kao, neki Sinišini drugovi, meni su to budalaštine, baš čekam da dođu. Siniša još uvek živi u osamdesetim, misli da se uši zavrću po ulici - ispričao je Bebica za "Svet" i dodao:

- Marija nije imala lepo mišljenje o meni, pričala je fanovima svašta o meni, oni mi tek sada prenose. To je paklena trojka sa ugaone garniture - Siniša, Marija i Miljana, ja sam ih tako nazvao. Ujutru naprave zasedanje, pa se dogovore šta će da rade u toku dana. Marija sve što radi, radi iz interesa, ta žena je spremna na sve - rekao je Macanović.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.