BOSANSKI PEVAČ ŽEŠĆE PREVARIO ŽENU: Htela je da ga "UBIJE" zbog toga
Hamza Gušić, Foto: Instagram/hamza.gusic

isplivalo

BOSANSKI PEVAČ ŽEŠĆE PREVARIO ŽENU: Htela je da ga "UBIJE" zbog toga

Prvo se dotakao svog porekla i objasnio zašto su ga tokom takmičenja predstavljali kao kandidata sa dva mesta prebivališta

Objavljeno:

Hamza Gušić bio je jedan od favorita za pobedu u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“, a sada je ispričao zanimljive detalje iz privatnog života.

Kako mu je pobeda izmakla za "dlaku", sada kaže da nije razočaran zbog plasmana, jer je osvojio publiku svojim talentom.

Iako je na sceni ostao upamćen kao pravi narodnjak sa upečatljivom i vrcavom energijom, pevač je privatno mnogo ozbiljniji i veoma privržen porodici i usmeren ka pogledima za bolje sutra.

Pevač je otvorio je dušu i progovorio o detaljima iz svog života koje publika sigurno nije znala. Prvo se dotakao svog porekla i objasnio zašto su ga tokom takmičenja predstavljali kao kandidata sa dva mesta prebivališta.

- Uspeo sam da u „Zvezdama Granda“ zbunim publiku jer sam na audiciju došao direktno iz Zagreba i rekao da dolazim odatle, a rođen sam u Bosni. Posle su me predstavljali da sam malo iz Bosne, a malo iz Zagreba, a ja zapravo živim na toj relaciji godinama - započinju priču Hamza i otkriva kako je iz Bosne otišao u hrvatsku prestonicu.

- Za Zagreb sam otišao još 2004. godine, tu sam završio srednju školu, upisao fakultet. Eto, uskoro mi počinje i semestar, predavanja – kaže pevač koji je nedavno upisao Višu medicinsku školu, odsek neurohirurgija.

Kao razlog za dalje obrazovanje, iako se godinama bavi pevanjem, navodi i ljubav, ali i budućnost.

- Moraš imati neku siguricu, a i volim medicinu. Zadnjih šest godina sam radio na neurohirurgiji, na operaciji tumora glave, kičme…. Uz posao u bolnici sam i pevao, posle sam dao otkaz i posvetio se samo pevanju. Ali fakultet mi je za „ne daj Bože“, ako zatreba, ako pukne grlo ili se nešto desi.. Imam porodicu, moram da imam neku sigurnost. Možda se jednog dana zaposlim, možda otvorim svoju ordinaciju, to se nikad ne zna-istiće Gušić.

On se dotakao i svoje dece i njihovih imena.

- Birali smo tako. Za Evelin smo tražili da ga nema nigde u Hrvatsko, Ema se meni dopalo, jer volim kratka imena i ja sam joj dao to ime, a Din je zato što u našoj veri Din znači vera– objašnjavai dodaje da je zbog imena druge ćerke prevario suprugu.

- Ema je trebalo da se zove Ajlin, ali me je žena poslala na upis i ja upisao Ema (smeh). Nije žena reagovala previše burno, ali nije baš ni da je bilo tiho, žargonski rečeno htela je da me ubije (smeh)- priseća se Hamza za "Grand".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.