ISCUREO SPISAK TAKMIČARA ZADRUGE 7 ELITA: Sada je mnogo toga JASNIJE, POVERLJIVI DETALJI izašli u JAVNOST
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

da li JE REALNO?

ISCUREO SPISAK TAKMIČARA ZADRUGE 7 ELITA: Sada je mnogo toga JASNIJE, POVERLJIVI DETALJI izašli u JAVNOST

Kasting za učesnike "Elite" u punom je jeku

Objavljeno: 07:33h

Čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da će se i ove godine emitovati rijaliti program "Zadruga", ali u izmenjenim uslovima.

U septembru će startovati "Zadruga 7 elita", koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Kako su najavili, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili učesnici rijalitija biće potpuno preuređeno za potrebe "Elite", a ova sezona biće produkcijski najskuplja i najzahtevnija.

Ova sezona biće produkcijski najskuplja i najzahtevnija.
Ova sezona biće produkcijski najskuplja i najzahtevnija.foto: Nemanja Nikolić

Tim vrhunskih arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu. Priča se čak i to da će čuvena Bela kuća biti srušena.

Kasting za učesnike "Elite" u punom je jeku, a produkcija ružičaste televizije u najstrožoj tajnosti čuva imena učesnika koji će biti deo nove sezone.

U septembru će startovati 'Zadruga 7 elita'
U septembru će startovati "Zadruga 7 elita"foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ipak, neka imena su već isplivala u javnost jer su pojedine zvezde viđenje ispred zgrade Pinka, kada su išle na pregovore sa produkcijom.

Kako se spekuliše, u "Elitu" će ući i neki istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata".

Među potencijalnim učesnicima Zadruge 7 su - Ana Marija Pavlović (cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev), bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Marko Janjušević Janjuš, Miljana i Marija Kulić, pevačica Nada Topčagić, Zvezdan Slavnić, kuma pobednice šeste sezone "Zadruge" Milena Kačavenda, Lepi Mića, Maja Marinković i drugi.

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.