OVAKO JE GOVORILA O NJOJ RANIJE: Voditeljka Pinka SKRHANA BOLOM zbog TRAGEDIJE, ova žena joj je ZNAČILA MNOGO
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

potresno

OVAKO JE GOVORILA O NJOJ RANIJE: Voditeljka Pinka SKRHANA BOLOM zbog TRAGEDIJE, ova žena joj je ZNAČILA MNOGO

Majka njenog bivšeg supruga je preminula, a ona je ovako govorila o njoj

Objavljeno: 07:27h

Voditeljki Jovani Jeremić umrla je svekrva, majka njenog bivšeg supruga Vojisalava Miloševića, sa kojim ima ćerku Leu.

Jovana se, naime, pre godinu dana razvela od supruga Vojislava Miloševića, a posle kraha braka ostali su u dobrim odnosima. Jovana je često isticala da je bila jako vezana za bivšu svekrvu koja je od prvog dana bila uz nju.

Voditeljka je u više navrata govorila o njoj, a u poslednjoj objavi je otkrila koliko joj je njena podrška u životu značila.

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna žena. Lavica. Svetska žena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme - napisala je tada Jovana na Instagramu sa suzama u očima i nastavila:

- Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice", poručila je Jovana tada.

Imale su divan odnos
Imale su divan odnosfoto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

Da podsetimo, voditeljka Jovan Jeremić bila je vrlo vezana za Zoricu, koja joj je u dosta navrata brinula i o ćerki Lei dok je imala poslovne obaveze.

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.