BIVŠI ZADRUGAR STRAHUJE DA ĆE GA UBITI: Upleten u MAGIJSKE RITUALE, ostavljaju mu ČUDNE PREDMETE ISPRED KUĆE
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

potresno

BIVŠI ZADRUGAR STRAHUJE DA ĆE GA UBITI: Upleten u MAGIJSKE RITUALE, ostavljaju mu ČUDNE PREDMETE ISPRED KUĆE

Tim povodom oglasi se i Boža, koji nije krio da je sve istina

Objavljeno:

Bivši zadrugar Boža Džons prolazi kroz pakao, nakon što je izašao iz rijalitija. On sada priprema novi projekat i pesmu za svoju publiku, te je bio prinuđen da se preseli u prestonicu, kako bi mu sve bilo pristupačnije i na dohvat ruke.

Međutim, kako je vreme prolazilo, Boža je počeo ispred stana da pronalazi različite rekvizite, kojih je počeo da se plaši, a izvor je otkrio da je Boža u strahu da nije u pitanju sekta.

- Boža je preplašen, stvarno, on se sada plaši i svoje senke, mi se plašimo da ne upadne u neku depresiju koliko mu je loše. Danima je tužan. Počeo je na ulaznim vratima, na krpari da pronalazi neke gluposti, ko vradžbine neke da su mu bačene, neko jaje, pola crveno obojeno, pa neku svezicu dlaka neki, da Bog sačuva - priča izvor za domaći portal.

Boža Džons, Danijela Višić
foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Tim povodom oglasi se i Boža, koji nije krio da je sve istina.

- To je počelo pre nekih mesec dana, više ne znam, nervira me samo što nema kamera ispred stana, ali ću morati da obezbedim i kameru. Prvo su počele poruke neke, ali sam sve to šutirao, nisam ni čitao. Posle nekih nedelju dana su počeli da mi ostavljaju neka ogledala, jaja u crveno ofarbana, neke dlake, kosu, šta je već ono - priznaje Boža i dodaje da li sumnja na nekog od zadrugara:

- Ja ne mogu da kažem ko je, neću da upirem prstom, ali ću da kažem da sumnjam na neke zadrugare, zadrugarke, za koje se priča i pričalo se da su u sektama nekim, ne znam ni ja, da ne slave rođendane, da žive pod nekim čudnim životnim pravilima. Ja se samo nadam da me niko neće ubiti, da me neće neko oteti - rekao je on.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.