DOŽIVEO INFARKT PRED NASTUP U BEOGRADU: Oglasio se BOSANSKI PEVAČ, u sve UMEŠANA I POLICIJA
Adis Škaljo, Foto: Printskrin: Instagram/adisskaljo

ovo su svi detalji

DOŽIVEO INFARKT PRED NASTUP U BEOGRADU: Oglasio se BOSANSKI PEVAČ, u sve UMEŠANA I POLICIJA

"Policijska istraga je u toku i nisu svi detalji za javnost, ali već se zna koji je automobil bio na mestu događaja, odaju ih neispravna svetla", otkriva Adis

Objavljeno:

Bosanski pevač Adis Škaljo otkrio je za medije da je doživeo neprijatnost nakon što je pred nastup zakazan u Beogradu doživeo srčani udar, a zatim i opljačkan za čak 20.000 evra.

Naime, pevač iz Bosne i Hercegovine je pred nastup u Beogradu doživeo srčani udar, a potom mu je u Sarajevu ukradena muzička oprema u velikoj vrednosti.

Adis Škaljo i Bruno Mišanović, klavijaturista "Puls Benda", poručuju da je policija na tragu lopovima.

- Prvo želimo da se zahvalimo kolegama muzičarima, kako u BiH, tako i u regionu, na ogromnoj podršci i pomoći u ovoj situaciji u kojoj smo se našli. Mi smo bend koji poslednjih godina nastupa najviše van naših granica i nakupilo se prijatelja "na sve strane" - započinju Adis i Bruno za klix.ba.

- Muzičari su u današnje vrijeme jako solidarni, svi mi koji radimo ovaj posao znamo da, kad nekome ukradu instrument, oduzeli su mu mogućnost da radi, zaradi sebi za život - dodaju oni za pomenut medij.

- Zdravlje je na prvom mestu, oprema se kupi... Muzičari su takvi, vežu se za svoje instrumente, pa bi i mi bili najsretniji da nađemo svoje - kazali su, uz napomenu da će ponuditi novčanu nagradu zbog sentimentalne vrednosti ukradenih predmeta, dok se Adis oporavio posle infarkta.

- Policijska istraga je u toku i nisu svi detalji za javnost, ali već se zna koji je automobil bio na mestu događaja, odaju ih neispravna svetla - otkriva Adis.

Objava Adisa Škalja
Objava Adisa Škaljafoto: Printskrin: Facebook/amra škaljo

- Izuzimaju se snimci nadzornih kamera, pa su uskoro mogući i snimci lica počinioca, s obzirom na to da su viđeni kako parkiraju automobil jednu ulicu dalje i peške idu do lokacije - pojašnjava pevač.

Spomenuti slučaj desio se 17. februara u sarajevskom naselju Dolac Malta, a pevačeva supruga je sutradan na Fejsbuku podelila kako je bendu ukradena prilično vredna oprema, te navela šta je tačno nestalo.

- Želimo da se zahvalimo policiji, medijima i svim dobrim ljudima koji su sa nama u ovome. Mi smo u svojoj karijeri "ispunili želju" - odsvirali pesmu i profesoru i policajcu i pijancu i kriminalcu. Zauzvrat, veliki broj ljudi nam se sad u nevolji stavio na raspolaganje i svima im se ovim putem zahvaljujemo. Tako da smo pozitivni i nadamo se najboljem - zaključuju članovi "Puls Benda".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.