POTPUNI HAOS U PAROVIMA, ČAK I ONI ŠTRAJKUJU! 14 takmičara RAZVALILO VRATA i pobeglo iz VILE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Dojadilo i njima

POTPUNI HAOS U PAROVIMA, ČAK I ONI ŠTRAJKUJU! 14 takmičara RAZVALILO VRATA i pobeglo iz VILE! (VIDEO)

Produkcija "Parova" kaznila je sve učesnike zbog nepoštovanja pravila i agresivnog ponašanja, što je dovelo do pobune. Nekoliko takmičara se ujedinilo i navodno razvalilo vrata vile
Objavljeno: 15:12h

- Što je ona Aleksandra Krstić nagrađena sa 500 evra a spavala je po koferima? - bunio se Manijak. Slađa, Ljuba, Dalila i Jelena Krunić su prve ustale protiv produkcije.

- Ne treba mi jedan cent više, ja to mogu da zaradim i napolju! Pustite me odavde ološi jedni! Gasimo se, nema nas! - vikala je Dalila.

- Ja sam im rekla: "Je l' hoćete da se*u po meni? Platite, sedeću unutra pa nek se*e ko hoće! A ne, ja ušla da zaradim, pa mi uzete taj dinar i dozvolite da go*na se*u po meni! - dodala je Ljuba kroz suze.

- Svima će nam smanjiti honorare ako se ne pobunimo svi zajedno. Moramo se svi pobuniti da izlazimo, ako to ne uradimo oni će nas je*ati - rekla je Slađa i pozvala cimere da svi zajedno napuste vilu.

Pridružili su joj se Dalila, Ljuba, Aleksadnra, Manijak, Tijana Ajfon, Anamarija, Miljana i Ksenija. U trenutku kada su krenuli ka vratima program je prekinut, ali kasnije u prenosu uživo nisu bili svi ukućani.

Da li su uspeli da pobegnu, ili su se vratili u vilu saznaćemo vrlo brzo.

Bonus video

OD OVOG VIDEA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo kako je SRPSKA BARBIKA došla na nastup

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.