SPECIJALNO PRAZNIČNO IZNENAĐENJE: Razgovarali smo sa ZADRUGARIMA, ovo je njihovo DRUGO LICE
Foto: Printscreen

DO SRŽI

SPECIJALNO PRAZNIČNO IZNENAĐENJE: Razgovarali smo sa ZADRUGARIMA, ovo je njihovo DRUGO LICE

Svako ima svoju rutinu!

Objavljeno:

Praznici ne bi bili praznici da ne postoje iznenađenja, a mi vam u duhu toga jedini donosimo razgovor sa učesnicima Zadruge 6.

Kako ih svakog dana gledate u svađama i drama, a trenutno vlada praznična euforija odlučili smo da pokažemo njihovo "drugo lice".

Sve smo pitali kako se u njihovom domu obeležavaju praznici, a ovo su odgovori.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Adam Đogani:

"Obožavam praznike sa mojom porodicom. Svi se okupimo, pričamo, zezamo se. Baš mi je drago da živim u jednoj zdravoj porodici. Biće mi teško što ću bez njih da dočekam praznike u Zadruzi, ali sve je to igra. I to će proći."

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Sofija Una Manić:

"Uživali smo u kupovini svake godine pred Božić, Vaskrs i Novu godinu, Naše rođendane. Pravili smo hranu, okupljali prijatelje, porodicu bivšeg supruga i moju majku. Jednom rečju u mom životu svi ti praznici i datumi i dan danas čine posebno mesto u mom životu, čemu se posebno radujem i nadam im se i kada budem imala svoju dečicu. Ziveću za sve one irvase, Deda Mrazove, šaranje jaja i sve ostale radosti tih datuma u Zadruzi."

1 / 3 Foto: Kurir

Ivan Nešković:

"Za mene je Božić jedan od najvećih Pravoslavnih praznika gde se slavi rođenje Hristovo i gde je na zemlju došao spasitelj, slavimo ga u krugu oiriduce gde se taj dan okupimo, uveče idemo u crkvu, palimo Badnjak. Ujutru lomimo česnicu i taj dan je najradosniji."

1 / 4 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Maja Kovačević:

"Kod nas za praznike su tradicionalna porodična okupljanja i moja porodica zaista drži do običaja. To su uvek dani u godini kad se prisetimo pravih vrednosti."

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.