EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU AMMARA MEŠIĆA OVO niste znali o šarmeru iz Igre sudbine:NISAM ČOVEK OD PLANOVA
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Privatna arhiva

ESPRESO NOVOGODIŠNJI INTERVJU

EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU AMMARA MEŠIĆA OVO niste znali o šarmeru iz Igre sudbine:NISAM ČOVEK OD PLANOVA

Za naše čitaoce Ekskluzivni intervju sa glumcem Ammarom Mešićem iz serije "Igra sudbine".

Objavljeno: 17:52h

Nova godina nam se bliži, jedva čekamo da ispratimo staru a samim tim smo poželeli da nam glumac Ammar Mešić poznat po seriji "Igra sudbine" ulepša kraj godine.

Ammar je glumu započeo još sa 16.godina, zaigrao u više poznatih naslova : " Vojna Akademija" , " Otvorena vrata" ," Igra prestola "," Pogrešan čovek" , a vi ste ga zavoleli kao Strahinju u "Igra sudbine".

On je sa našim čitaocima podelio neke svoje misli, želje, poželeo nam divne trenutke za narednu godinu,potrudio se da ga upoznate u drugačijem svetlu, ali i saznate ono što niste znali o njemu.

Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu?

- Siguran sam da je ovo godina koju ćemo svi dobro zapamtiti. Imao sam malo više sreće, pa je neću pamtiti samo po lošim stvarima. Igra sudbine i odnosi sa kolegama ekipe koje smo ove godine nekako dodatno učvrstili ono su najvrednije što ću poneti u sledeću i sve naredne godine. Ove godine sam dodatno shvatio koliko je važno da budeš okružen dobrim ljudima. Ova godina nas je sve nekako zbližila jer smo jedni drugima bili potrebniji nego ikad. Najteže mi je palo prolećno zatvaranje u kuće, čak teže nego sam virus koji sam preležao tokom leta.

Šta šta naučili o sebi i drugima?

- Odično pitanje, možda najvažnije kada govorimo o 2020. godini. Jer zaista mislim da bismo sve ovo mnogo teže preživeli da se nismo u nekom trenutku okrenuli jedni drugima i vratili onima koji su nam najbliži. Snaga porodice, prijateljstva, zajedništva, to nas nekako čini nepobedivima.

Koliko vas je lik koji igrate u seriji " Igra sudbine" promenio?

- Promenio mi je život, ali verujem da sam ja ostao sasvim isti. Drugačije su te pojavne, površne stvari. Više ne mogu neopažen da izađem na kafu, ali i dalje izlazim sa istim ljudima, idem na ista mesta. I iskreno verujem da je važno da sačuvam sebe, svoj mir, bar deo privatnosti i da ostanem normalan. Obećao sam sebi da se neću menjati, da nikada neću da poletim. Trudim se da to obećanje održim.

Amar
foto: Amar Mešić

U kakvom ste odnosu sa Milicom sa kojom vas spajaju? Jel odnos više od poslovnog ili je hemija na setu samo kliknula između vas, što se prenelo i na gledaoce da vas spajaju?

- Od prvog dana smo na setu svi jedna velika porodica i veoma smo bliski. Tako je i sa Milicom.

Kakvi su vam planovi za 2021. godinu?

- Nisam čovek velikih, ali ni malih planova. A vreme nam pokazuje da planiranje inače ne vredi. Jer ovu 2020. niko nije mogao ni da zamisli ni da isplanira. Želim da radim, želim malo više putovanja, želim da dobri ljudi ostanu tu oko mene. Dakle imam želje, ne i planove.

Šta biste poželeli naštim čitaocima u Novoj 2021.godini?

- Poželeo bih sve ono što želim svim ljudima oko sebe. Želim nam svima više osmeha, jer osmeh je znak da je sve drugo u redu, da smo zdravi i srećni. I želim nam svima da ti osmesi ne budu prekriveni maskama.

Za kraj ovog divnog razgovora sa Ammarom i mi ćemo njemu poželeti da se njegove želje ostvare koje je sebi poželeo u Novoj 2021.godini, a on vama poklanja Novogodišnju video čestitku! Uživajte!

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.