SOFIJA UNA EKSKLUZIVNO PRED ZADRUGU 6: "Ivan NEMA NIŠTA u glavi, novčaniku i GAĆAMA", otkrila i SKANDALOZNE DETALJE
Foto: Printscreen/Pink.rs

EKSKLUZIVNO

SOFIJA UNA EKSKLUZIVNO PRED ZADRUGU 6: "Ivan NEMA NIŠTA u glavi, novčaniku i GAĆAMA", otkrila i SKANDALOZNE DETALJE

Espreso portal kontaktirao je one najzanimljivije učesnike, te ćete narednih dana čitati po više ekskluzivnih intervjua dnevno

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Nova sezona Zadruge počinje 9.septembra u 21h, a sa Pinka obećavaju novosti i odličan šou.

Espreso portal kontaktirao je one najzanimljivije učesnike, te ćete narednih dana čitati po više ekskluzivnih intervjua dnevno.

Mi smo danas pričali sa jednom od najskandalozniji rijaliti učesnica ikada, Sofija Unom Manić.

- Ti si neko ko je osvojio publiku u prošlom rijalitiju, šta ovaj put možemo očekivati od tebe?

"Od mene se uvek može očekivati istina, veliki sam pravdoljubac, a pošto smatram da sam svestrana i da imam šta da ponudim u javnom poslu, kao bivša balerina i neko ko je muzički iole obrazovan, živim za Zadrugovizije, pevanje, ples, razne doskočice, ali svakako uvek jasan i čvrst stav o svakome i ne davanje na sebe, posebno ako su laži u pitanju."

1 / 7 Foto: Printscreen

- Ko je od budućih učesnika najpribližniji tvom tipu muškarca?

"Od budućih učesnika najpribližniji od muškaraca je definitivno Milorad Minovski. Profesionalni sportista, prepametan, ostvaren i kulturan dečko sa porodicom i dobrim poreklom."

- Intriga oko Ivana sve zanima, da li možeš da garantuješ da se nećete pomiriti ili nisi sigurna u to?

"Sve vezano za Ivana je veliki kiks. Pružati šansu drugi put, bilo kome, pa i njemu ko te je jednom izdao, prevario i zloupotrebio, je definitivno najgore što sam sebi trebala da dozvolim. Ipak se ispostavilo da su ga bivši učesnici projekta gde smo već učestvovali, zajednički prijatelji, neki njegovi sugrađani, kao i masa novinara kudikamo bolje procenili i distancirali. Ja to očigledno nisam, misleći da svako pogreši i da je lepo pokajati se i dati priliku nekome, ali on definitivno ima problem sa sobom. Zanimanja bez, homofob i ekstremni nacionalista! Mnogi se pitaju zašto je izbačen iz škole zbog tuče zbog homofobije, a i što, kako je sam govorio, ne sme ući u Hrvatsku zbog promovisanja svega i svačega po Tik Toku. Sam je o svemu tome već govorio i ne krije, čak i sada preti Neci Tiktokeru. Mislim da je 21. vek i da nismo neandertalci da se merimo po se*sualnoj opredeljenosti, veri i rasi. Smatram takođe da opet, što sam tvrdi, u svakoj ženi vidi zlo i da ima neki strah da ga svaka vara, ponižava i olajava. Nemoguće je da dve devojke anonimne pa čak i ja i bivša učesnica reality-a iz Slovenije Ksenija, sve do jedne imamo identičan problem sa njim.

Posesivnost i sve što nosi to sa sobom. Nekada mi ga je bilo žao i nisam smatrala da je Ksenija u pravu, kao i drugi... ali moram priznati da je ipak ta izjava bila tačna. Ivan nema ništa u glavi, srcu (sto je najžalije) , novčaniku, a ni u gaćama. Sada iz ove perspektive definitivno mogu reći "bravo Ksenija!" Takođe smatram kao i mnogi da te frajerom ne čine mišići privremeni od steroida i tetovaže i agresivni, lažni mačoizam isključivo i samo prema ženama, dok prema muškarcima ide uvek linijom manjeg otpora i kupuje sa tri lepe reči zarad višeg cilja, posebno kada je baš ova medijska priča u pitanju. U stanju je sa svakim da bude divan i sladak, a suštinski ga u sebi prezire. I da, definitivno sam sigurna da se neću pomiriti sa takvom osobom koja do zadnjeg momente pre ulaska u sam karantnin koristi opet, opet i opet da se voza preko mene, mojih naslova i priča, jer svoje nema. Takođe smatram da sem privremenih misica, bluda, skandala, sek*a i bljuvotina nema šta kvalitetno da ponudi. Niti mentalno, verbalno...a o talentima vezanom za muziku i slično da se ne lažemo, ali Bože moj, sebe smatra vec finalistom i budućim pevačem, pa ako narod bude tako smatrao i procenio, neka mu je vala sve sa srećom!"

- Šta je ono što najviše zameraš Ivanu?

1 / 4 Foto: Kurir televizija

"Ivanu najviše zameram sto gleda novinare u oči i laže sve vezano za mene kao partnerku, tako i što laže da nismo određene osobe i ja molile i činile sve da on dobije priliku makar za razgovor na Pinku pa samim tim i da uđe u Zadrugu. Svi znaju da je luda Sofija cupkala oko Pinka i čekala ga da izađe sa pozitivnim odgovorom. Koristili smo sve video materijale i naše priče iz prethodnog projekta kako bismo napravili pompu oko njega, što se vidi da je urodilo plodom. Mislim da se tendenciozno zakačio za mene jer je znao da sam ugovor za Zadrugu potpisala pre skoro više od pola godine pre svih učesnika Bara, dakle zimus. Takođe što ne ume da kaže hvala i da svakome, a dosta nas je, kaže: "Oprosti nemam da vratim pozajmljeno", a ne da ćuti i pravi se blesav bez ilakvog srama, ali on sram ni za šta nema. To će tek i dokazati, preko leševa do para, novac mu je sve u životu! Čvrsto stojim iza toga!"

- Ko te od učesnika već sada nervira?

"Od učesnika me nerviraju ljudi koji nisu ni ušli još unutra, a već su se toliko uzvezdili, prave ankete, hvale se hordama navijača i glasača. Niko konkretno još uvek jer nisam stigla da pregledam sve intervjue, mada smatram da to mnogo ne govori jer ipak lični utisak je pravi, ali svakako mnogi mi nece leći i potrudiću se da takve držim na distanci."

- Koji je tvoj glavni adut za pobedu?

"Moj glavni adut za pobedu definitivno neću reći kao drugi: "X faktor, navijači, da sam mega giga zanimljiva i neka posebna neviđena do sad medijska pojava", ali definitivno smatram da imam urođeno nešto u sebi sto ljude privlači, što vole, što im drži pažnju i što bih najpribližnije nazvala nekom posebnom energijom ili harizmom."

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.