NAŠ POZNATI PEVAČ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO PRED ULAZAK U ZADRUGU 6: Obožava STARIJE TETE i odmah je spreman na S*KS!
Foto: Printscreen/Youtube/Republika TV

EKSKLUZIVNO

NAŠ POZNATI PEVAČ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO PRED ULAZAK U ZADRUGU 6: Obožava STARIJE TETE i odmah je spreman na S*KS!

Espreso portal kontaktirao je one najzanimljivije učesnike, te ćete narednih dana čitati po više ekskluzivnih intervjua dnevno

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Početak Zadruge 6 zakazan je za 9.septembar u 21h, a novi učesnici obećavaju ozbiljan šou.

Espreso portal kontaktirao je one najzanimljivije učesnike, te ćete narednih dana čitati po više ekskluzivnih intervjua dnevno.

Mi smo pričali sa Necom Perovićem, koji je imao zanimljive odgovore na naša škakljiva pitanja.

*Od tebe mnogi očekuju pravi šou, šta ćes zaista pokazati u šestoj sezoni?

- Bice šou sigurno, obećavam. Jer sam takva osoba,volim da se zezam, pun energije, pozitivan, harizmatičan i biće sigurno smeh do suza, verovatno će biti i nekih ispada i svađa, ali to se dešava naravno. Sve u svemu sigurno ću doneti nešto novo u Zadrugu, ali to kod mene sve ide spontano pa ćemo čekati šta će i kako biti.

*Dugo si bio u vezi sa ženom koja je starija od tebe, kako je njen sin reagovao na vaš odnos? - Njen sin je bio podrška od samog starta, što izuzetno cenim i drago mi je zbog toga. Izuzetno dobar dečko. Što se tiče nje, mnogo smo se lepo slagali i dan danas se i čujemo i vidimo, samo reči hvale imam i za nju i njenu celu porodicu.

*Iako je bila starija, izgleda vrlo lepo, da li postoji neka slična koja ti je privukla pažnju od novih učesnica? - Dok ne upoznam cure koje ulaze ne mogu ništa unapred da kažem.

*Ko te već sad nervira i šta može da te izbaci iz takta? -Niko me ne nervira trenutno, jer svakom dam šansu da ga upoznam. U zavisnosti od njihovog ponašanja prema meni ću se ja ponašati isto.

*Tokom života si radio razne stvari, čega se najvise plašiš da će izaći o tebi? - Ne plašim se ničega da će izaći, u životu sam se suočio sa mnogim stvarima i dešavanjima, naviko sam na sve i o svemu pričam iskreno i otvoreno ništa ne krijem. Tako da spreman sam na sve, a život mi je bio jako buran poslednjih 10ak godina.

*Da li si za odnose bez pokrivača pred kamerama?

- Odnosi pred kamerama ako dođe do toga, što da ne, ali što se tiče bez pokrivača sigurno ne, mada nikad ne reci nikad, ne znam videćemo.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.