LUDI, LUDI RUSI Najbrutalniji rijaliti ikada! SILUJU DEVOJKE U SIBIRSKOJ DIVLJINI! I ubistvo dozvoljeno!
Foto: Shutterstock

MONSTRUOZNO

LUDI, LUDI RUSI Najbrutalniji rijaliti ikada! SILUJU DEVOJKE U SIBIRSKOJ DIVLJINI! I ubistvo dozvoljeno!

Za nagradu od 1,55 miliona evra će se takmičiti 30 učesnika (15 muškaraca i 15 žena) iz raznih krajeva sveta, a pravila su toliko brutalna da protiv njega već dižu glas razna udruženja, sa takođe raznih krajeva sveta.
Objavljeno: 09:40h

Svi oni koji žele da budu u ovom programu, moraju da imaju više od 18 godina i da budu "mentalno zdravi", a bizarno je i što će učestvovanje morati da plate 150.000 evra, ali će biti i nekih koji će u njega ući besplatno, kroz online glasanje.

foto: Youtube printscreen

Za snimanje ovog programa neće učestvovati filmska ekipa, nego će prostor biti obezbeđen sa 2.000 fiksnih kamera, a na sebi će ih nositi i takmičari. Emitovaće se 24 sata dnevno i to s prevodima na strane jezike, a početak se planira za jul 2017. godine. Producenti veruju da će ovaj rijaliti program privući bogate i one koji su skloni riziku i koji traže ultimativan izazov.

foto: Viralno

Pre nego što budu bačeni na milost sibirske tajge, takmičari će proći obuku kod bivših operativaca ruske elitne jedinice "Spetznaz", a nakon toga će biti prepušteni sebi u području u kojem se sneg ne topi, a na primer, jedan od vidova za prehranu će biti lov ribe ispod leda.

"Svi koji prežive devet meseci će podeliti nagradu", kazao je Pjatkovski koji je dodao da će svako od takmičara imati takozvano dugme za uzbunu koje će biti povezano sa satelitom.

(Espreso.co.rs / kurir.rs )

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.