PROŠLA JE DECENIJA A NJENA SMRT I DALJE JE MISTERIJA: Umirala je u BOLOVIMA, jedan poziv mogao je da promeni sve!
Britani Marfi, Foto: Printscreen

jezivo

PROŠLA JE DECENIJA A NJENA SMRT I DALJE JE MISTERIJA: Umirala je u BOLOVIMA, jedan poziv mogao je da promeni sve!

Postojale su razne teorije o uzroku njene smrti...

Objavljeno:

Tragično preminula zvezda Sin City-ja, Britani Marfi, mogla je da preživi da je njena majka pozvala hitnu pomoć malo ranije.

Naime, glumica se toliko panično bojala paparaca da je odbijala medicinsku pomoć, a njena majka Šeron je pozvala bolničare tek kad je bilo prekasno.

1 / 3 Foto: Printscreen

Glumica je preminula 9. decembra 2009. godine, a njeno telo je pronašao suprug Sajmon Mondžek u njihovoj vili u Holivudu. U tadašnjem lekarskom izveštaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije.

Oko smrti Britani Marfi postoji toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su neverovatne. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora i mnogo je onih koji na ta pitanja žele da dobiju odgovore.

Po društvenim mrežama stalno su se pojavljivale razne teorije i nagađanja. Ljudi su želeli da saznaju istinu i smatraju da nije pošteno da se ovaj tajanstveni slučaj ne ispita do kraja.

Britani Marfi
foto: youtubescreen

S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način, govorilo se o ubistvu, a između sumnjivih osoba našla se i njena majka. Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao sa preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Sajmonom bila potčinjena, iskorišćena i izmanipulisana.

U oktobru prošle godine premijerno je prikazan dokumentarac “What Happend, Brittany Murphy?” u kom su autori pokušavali da odgonetnu misteriju u vezi s tim kako je okončan život glumice.

– Njene oči su izgledale toliko tužno. Nije bila svoja, bila je u bolovima… Kao bambi, koje ne uspeva da stane na noge – rekla je u dokumentarcu Trista Džordan, koja je sa Britani sarađivala na psihološkom trileru “Something Wicked”, a čije je snimanje završeno samo nekoliko meseci pre nego što je Marfi preminula, piše CNN.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.