GLUMICA SE BORILA ZA DAH, MOLILA MAMU DA JOJ POMOGNE! Sumnja se da je UMRLA od NARKOTIKA, ALI I DA JE UBIJENA!
Foto: youtubescreen

ŠOKANTNA SAZNANJA!

GLUMICA SE BORILA ZA DAH, MOLILA MAMU DA JOJ POMOGNE! Sumnja se da je UMRLA od NARKOTIKA, ALI I DA JE UBIJENA!

Misterija smrti najslađe plavuše Holivuda..

Objavljeno:

Glumica Britani Marfi imala je 32 godine kada je 2009. pronađeno njeno beživotno telo na podu kupatila u kući u Los Anđelesu.

Deset dana pre smrti glumica Britani Marfi žalila se na jake bolove u stomaku, dobila je zatim simptome slične gripu, da bi se probudila u tri sata ujutru boreći se za dah.

Usne su joj poplavele dok je ležala na terasi, a njena majka Šeron ispričala je šta je videla.

"Ležala je na terasi i borila se za dah. Rekla sam joj: "Dušo, ustani", odgovorila mi je: "Mama, ne mogu da dišem. Pomozi mi. Pomozi mi", ispričala je Šeron 2011. za "Holivud reporter".

Njen suprug Sajmon je dodao: "Rekla je mami: "Umirem. Mama, volim te".

Britani se u 7 sati i 30 minuta još jednom požalila na bolove u stomaku, ušla je u kupatilo i zatvorila vrata. Pola sata kasnije majka ju je pronašla kako leži onsvešćena na podu. Nikada se više nije probudila.

Nedeljama nakon njene smrti kružile su priče da je Britani Marfi umrla od narkotika, trovanja, ali i da je ubijena.

Obdukcijom su odbačene ove "teorije", u njenoj krvi nisu pronađeni tragovi narkotika, ali jeste bakterija Staphylococcus aureus koju je "pokupila" u Portoriku, šest nedelja pre smrti, piše "Miror".

Prvo su se razboleli njena majka i suprug, a kada su se oporavili, pogoršalo se njeno zdravstevno stanje i dobila je upalu pluća. Kako je objasnio lekar, Britani je bolovala od teške anemije, u trenutku smrti imala je drugu menstruaciju u mesecu, a zbog hroničnog nedostatka gvožđa bila je izložena povećanom riziku od ozbiljne infekcije i neželjenih dejstava lekova koje je uzimala.

Na dan smrti popila je više lekova, među kojima su bili i oni protiv bolova i depresije.

"Mogući negativni fiziološki efekti povišenog nivoa ovih lekova ne mogu se zanemariti, posebno u njenom oslabljenom stanju", rekao je lekar.

Izveštaj sa obdukcije je pokazao da je kobni ishod mogao da se spreči pravilnom medicinskom intervencijom, iako je njena smrt bila slučajna.

"Bila je bolesna najmanje dve nedelje. Da su je odveli lekaru ili u bolnicu, njeno stanje bilo bi izlečivo", rekao je Ed Vinter iz bolnice "L.A. Coroner".

Pet meseci nakon smrti Britani Marfi preminuo je i glumičin suprug, osam godina stariji Simon Monjak, i to pod istim okolnostima – usled kombinacije anemije i upale pluća.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.