Najveća svetska starleta za 10 dana stiže u BGD: Nećete verovati šta je zahtevala od Srba, organizatori bez teksta!
Foto: Profimedia

Široko

Najveća svetska starleta za 10 dana stiže u BGD: Nećete verovati šta je zahtevala od Srba, organizatori bez teksta!

Poznata bogatašica svojom listom zahteva je apsolutno šokirala sve
Objavljeno:

- Ne znam da li su njihove predrasude o siromaštvu Srbije učinile svoje ili šta je u pitanju, ali kada je stigao spisak zahteva, svi su ostali bez reči. Bio je to imejl na polovini strane i u njemu je pisalo da Paris želi sobu a ne apartman, koja je prozračna, kao i da uvek ima određenu vrstu flaširane vode u frižideru. Javne ličnosti sa naše estradne scene često su bahatije i imaju veće zahteve - rekao je izvor blizak organizatorima.

foto: Profimedia

On je dodao i da se pripreme za ovaj događaj, na kom će Paris Hilton biti u ulozi di-džeja, privode kraju i da je još samo ostalo da se sala na Novom Beogradu dekoriše kako bi bila spremna za 300 gostiju, koliko se očekuje.

Zabavi će moći da prisustvuju samo oni koji imaju specijalne pozivnice a moraće da se ispoštuje i kodeks oblačenja, koji podrazumeva da će sve zvanice biti obučene u belo.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

- Pozivnice su dobile i javne ličnosti sa naše scene, raznih branši. U našoj prestonici Paris, Šon Pol i Alen Delon zadržaće se dva dana a domaćinima su prepustili da im pokažu znamenitosti Beograda i kulinarske đakonije. Svo troje biće smešteni u luksuznom hotelu na Novom Beogradu - otkrio je izvor.

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.